Вече е сигурно - четвъртият в \"А\" група ще играе в Европа

11:07
Вече е сигурно - четвъртият в \"А\" група ще играе в Европа
Отборът, който е класира на 4-о място в крайното подреждане на "А" група най-вероятно ще получи право да участва в евротурнирите през лятото, съобщава "Тема Спорт". По последни данни фаворитът за спечелването на Купата на България Берое със сигурност няма да получи лиценз за Европа. Това се отнася и за друг от полуфиналистите - Чавдар Етрополе, а Черноморец Поморие и Калиакра Каварна се очаква също да бъдат отрязани.

Така от турнира за купата страната ни няма да има представител на международната сцена и това ще даде възможност на 4-тия в първенството да играе в Лига Европа. Битка за това място водят Левски и Славия.

Преди две години "сините" играха вместо ЦСКА в Шампионската лига, а сега, ако Левски завърши 4-ти, пак ще отиде в Европа, но за сметка на някой от финалистите за купата.

В същото време стана ясно, че Литекс почти сигурно няма да играе в Ловеч домакинските си мачове от евротурнирите.

"Ако не извършат ремонт на стадиона си, няма да играят на него в Европа", разкри шефът на лицензионната комисия към БфС Красин Кръстев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tauros
14.04.2010 21:28

Много ясно,че ще бутат грандчетата,сигорни пари за нищо,ще им донесе това участие.Бероя или Калиакра,ако пипнат тези пари,съм убеден,че ще идат за отборите,за базите и т.н. .. докато в левски,щото няма кои друг да завърши 4 ти - УБЕДЕН СЪМ - ще потънат тези пари по знаини и незнаини джобове .. !!Още нещо - нз ако направят това от БФС - догодина с колко ли ще спадне посещаемостта за мачовете .. кат ое ясно,че вапреки всичко - призови места + купата,всичко е разпределно !!!

donatelo
14.04.2010 20:54

Абе siboko,може ли даси толкова зле бе момче?!!Някой теб обидили те,или те напсува?Защо с тая злоба комунистическа,а?Просто се примири с фактите и гледай напред.Как може да говориш за Левски чеса "евроидийоти" при положение,че Вашият отбор се намира много след нашия,и не направихте нищо запомнящо се в Европа?Но може всички Вие чорбета дасе възползвате от предложението на nasran_chorbar. *thumb_up*

nig1914
14.04.2010 18:12

абе що им се връзвате на ГРУХТЯЩИТЕ.Те много добре знаят,че ще останат 5-и накрая-затова квичат!!! *thumb_up* *lol*

Adrian000
14.04.2010 17:35

ТЕМА СПОРТ!!! Свинското издание продължава с жълтините!

idol_bg
14.04.2010 17:32

Всички говорят за облагодетелстване на Левски,ако това решение наистина стане факт.Но нима е сигурно че сините ще станат 4-ти.....аз не мисля така.Така че колкото и да се спекулира с това,то няма да има необходимият ефект ако от Герена завършат на 5 място да речем,което е много вероятно.

nasran_chorbar
14.04.2010 16:57

siboko, ние ако сме прости, вие сте откровено тъпи. Левски е с най-добър коефициент от всички български отбори, мамуно. Ние ако сме евроидиоти, вие какви сте? Чак ме е яд, че Фулъм ви пуснаха един Х. Идентифицирай се с ника ми.

siboko
14.04.2010 16:24

Абе вашта мамка левскарса.Прости сте и прости ще си останите наркоманчета сини.Каква европа ви гони бе евроидиоти жалки. *joking*

BoBi_Levskara
14.04.2010 15:59

В нито 1 сайт няма нито една подобна новина.Считах уинъра за цивилизован сайт.Явно автора е върл цскар, за стигне от "Ако не извършат ремонт на стадиона си, няма да играят на него в Европа", до "Вече е сигурно - четвъртият в "А" група ще играе в Европа".

Futbulfen
14.04.2010 15:54

А най-лошото е,че нито знаят за какво иде реч,нито са наясно с написаното в статията,нито са наясно с футболния правилник на УЕФА (не на Левски или Боби,а на УЕФА).Червени боклуци..СВИНЕ!

BoBi_Levskara
14.04.2010 15:53

Абе е СВИНЕ ДОЛНИ.Вие четете ли статиите бе олигофрени.Опитах се да ви кажа 3 пъти ама то свинята си знае ГРУХ ГРУХ ГРУХ.Бахти неадекватните. *erm*

Manchester4o
14.04.2010 15:34

Какво ли няма да направат за да ходат говедата и да ни излагат в евротурнирите,тцтц

RagnaroK
14.04.2010 15:33

Бахтииииии бутането на говедата бахти чудотоооо от бфс ако трябва ша са обърнат и ша си изядът лайното само и само говедата да играят в европа *joking*

BoBi_Levskara
14.04.2010 15:23

Още веднъж питам по-дяволите къде пише, че победителя за купата няма да играе в Европа ??????????????????.Но тук явно сте някакви олигофрени да се хващете на такива работи.Незнах че ви е толко акъла.

michael_forever
14.04.2010 15:16

Значи направих си труда да прочета всички коментари тук в тема.Някои бяха доста плоски,но предпоследния коментар на ANTWERPMIRACLES ми хареса много.Сега незнам дали е левскар или цскар той(аз лично съм левскар) но представя нещата доста реално.Напълно споделям мнението му.Браво, ANTWERPMIRACLES!

ANTWERPMIRACLES
14.04.2010 15:00

Ще бъде особено фрапаннтно , ако се наложи да елиминират по служебен път "Калиакра". Отборът е с отлично финансиране , перфектна база и добра организация. Предполагам , че БФС ще потърси друг , по-елегантен начин да се оттърве от тях. Най-вероятно , ще им изпратят на следващ етап от турнира "правилен" съдия , който да свърши мръсната работа и да не се налага комисията на Красин да поема рискове.
С "Берое" нещата също не са лесни.Това е нискобюджетен общински клуб , при който няма задлъжнялост , а плащанията са гарантирани поради публичния характер на собствеността. "Берое" и друг път в историята си е бил екзекутиран по служебен път заради интересите на "Левски" . Ще бъде тежък рецидив , който ще се запомни от Старозагорската футболна общественост.
Колкото и да са пристрастни и лично заинтересовани , Перуката и другите корумпирани чиновници край него едва ли ще си позволят да стигнат чак до там.

manunited666
14.04.2010 14:46

ANTWERPMIRACLES я ми кажи кога е било това нечестно участие в евро турнир за Левски ? И внимавай какво ще каже за да не стане за смях.Очаквам сега да изтропаш случката с ЦСКА ???

ANTWERPMIRACLES
14.04.2010 14:41

Това е само сплашване. Не вярвам да го направят.
"Левски" веднъж вече беше облагодетелстван по служебен път , без да е спечелил правото на участие в даден турнир по честен път на терена . Едва ли от БФС ще имат нахалството да го сторят отново . Ще стане прекалено . И без това , имиджа им на крайно корумпирана институция , работеща в полза на определен клуб вече е неизличим.
По-скоро , става въпрос за сплашване . Не случайно , приятелчето на Батков - Красин Кръстев пуска тази информация точно в деня на мача "Берое" - "Левски" . Посланието е ясно : "Внимавайте , ако не сме трети в класирането , ще се наложи да вземем вашето място за Европа" .

manunited666
14.04.2010 14:41

Чета коментарите и ми идва да се засмея с глас.Сравняват отбори от Английските дивизии дето имат 10 пъти по-хубави бази и от грандовете на БГ.И тъкмо когато си мислех , че хората са разбрали за какво става дума ето , че отново ме опровергават.Повяват се коментари като на nasko72 и ivelina3 и се чудя с какви очи тия хора коментират тука.Специално към наско72 ... толкова ли си тъп ? Как така Боби ще урежда Левски ? Отива при Платини и какво му казва ? Абе батка дай да уредиме мойте хора Левски ? И Платини и Боби скрояват пъклен план против Калиакра , Поморие , Берое и Етрополе !!!

manchev90
14.04.2010 14:39

бахти тъпото БФС ако един чалъм Левски направо на Финал на ШЛ ще играят и противника ще е с 4 души по малко и мача ще започне от 2-0 за Левски и вратаря на противниковия отбор ще е с 1 крак и 1 ръка... Трябва от ФИФА да ни отрежат с евротурнирите

golemiq_geshan
14.04.2010 14:31

Не виждам защо например Калиакра да не вземе участие в Лига Европа , ако спечелят купата ... За Лига Европа критериите за организация не са баш такива като за Шампионската Лига , защото много добре се знае , че има изненади от някои държави , като на пример преди няколко години не отдавна от Англия имаше представител Милуол ! Те мисля , че бяха в Чемпиъншип , но взеха участие ! Мисля , че щом в Каварна могат да се хвърлят пари за рокаджии и тем подобни , то могат да се хвърлят пари и за евро участие *thumb_up*

chelsea28
14.04.2010 14:30

Най-добре ще е според мен четвъртия и носителя на купата на България да играят за влизане в Лига Европа *wink*

Futbulfen
14.04.2010 14:29

ivelina3,извинявай ама се обоснови..посочи някой личности. Много навътре си явно в футболните среди..струва ми се,че си като повечето,които пишат колкото да не заспят.

brickbat
14.04.2010 14:21

След две три години няма да ни допуснат никъде, но виновни сме си ние, които оставяме да ни управляват мутри и турци и все пак ми се струва, че това с Берое не е на 100 % сигурно, тъй като това, че стадиона им не отговаря на изискванията не е фактор - може да играят на националния например, явно става въпрос за друго което да попречи на Берое да играе в Уефа, предполагам става въпрос за някаква административна неточност.

Unscrewed_Heart
14.04.2010 14:17

дано черноморец е 4-ти че си го заслужават и а левски и цска само срам берем от тях сигурен съм че литекс много по-силно се представят от тях а и локо има супер футболисти в атака защо не и да порбият в лига-та *thumb_up*

sirpi
14.04.2010 14:15

Пак ще ставаме за смях пред Европа. Лицензьоната комисия да запита УЕФА защото можем да останем без 3ти учасник в лига Европа. Преди две години ФА направи запитване по същия проблем за лицензите на Кардиф и Барнзли. Отговора беше категоричен носителя носителя на купата или финалиста ако носителя на купата играе в КЕШ.
Сега са със същия проблем тъй като Порсмут не са подали документи за лиценз.

ruiz
14.04.2010 14:14

Ами честито на Славия тогава, щото за Левски не ми се вярва да завоюва престижното четвърто място.

ivelina3
14.04.2010 14:14

нека ви кажа истината.. има адски мн левскари в бг и то доста влиятелни ли4ности в футбола мн ясно 4е 6те направят така да преебат берое (предполагам) за УЕФА .. педераска раота !!!

nasko72
14.04.2010 14:12

manunited666 свали си очилата и то както гледам са сини погледни реално на нещата!говедата лефски(не съм и чорбар)тази година няма как да играят в европа и пак няма да играят ако вашия човек бобито не ви уреди(както и тъпите манчестър на който си се кръстил няма да станат шампиони и да спечелят ШЛ *lol* )ако и цска бяха на същото положение и тях щяха да гледат да уредят затова когато дойдат отбори като бате,тампере,и др. ни бият както ни бие кипър *beer*

BoBi_Levskara
14.04.2010 13:48

Бахти провакативното заглавие *stop* Какво по-точно е сигурно, къде по-дяволите пише "няма да им дадем лиценз" *wonder* .Ама, че малунмици има в тоя сайт ЯСНО Е ЦИТИРАНО "Ако не извършат ремонт на стадиона си, няма да играят на него в Европ". Няма да играят НА НЕГО В ЕРОПА ТО ЕСТ СТАДИОНА.И Литекс няма да получат лиценз за стадиона но това не означава,че примерно Локото ще играе в ШЛ.Човека който е писал тва заглавие го е писал единствено да се плюем по форумите.А и източникът е ТЕМА СПОРТ, напълно цскарски вестник тва го знае всеки.Осъзнайте се малко и прочетете ЦЯЛАТА статия не само ЗАГЛАВИЯТА. АМАН. *angry*

manunited666
14.04.2010 13:34

Madoto_1 не говориме за тебе.Имаше начални коментари дето се пишеше в тях нещо с думата говеда.И предполагам , че това са ЦСКА-ри.Не е насочено към тебе.

manunited666
14.04.2010 13:33

Ама я чакайте малко бе ... това е свиня ! Това не е човек да му кажеш и да те разбере.Това е свиня , едно от най-умните животни.Сеедно да застанеш и да спориш с най-умната немска овчарка.Винаги за тех БФС ще е синьо а Левски ще им е виновен за всички проблеми.За това , че ЦСКА не може да си плати дълговете им е виновен Левски , за заплатите на играчите пак Левски им е виновен.

Madoto_1
14.04.2010 13:33

Futbulfen само искам да ти кажа, че аз не съм фен на ЦСКА *smile*.

Futbulfen
14.04.2010 13:28

Еми най-нормалното нещо се случи тогава..след като имаш толкова организационни проблеми,дългове,борчове и тем подобни..как да играеш в Европа.Ама на тия свиние и до днес Левски име е виновен за т'ва.Аман..

ManUtdTillidie
14.04.2010 13:17

Абе пичове спомняте ли си че ЦСКА не им дадоха лиценз през 2008 за ШЛ защото имаха безброй дългове и неплатени заплати , за това става дума...

Futbulfen
14.04.2010 13:14

Madoto_1,добре..ясно е на всеки от тука,че носителя на купата трябва да играе в Европа независимо кой стадион е заявен за ползване.Но тука те питам нещо много важно: Има ли отбор от тези 4те,който да е заявил участие в Европа и съответно е заявил стадион за домакинстване..няма! Това е главния проблем,а не че нямат пари за боза или снимка..Левски не е виновен за това.Мнението на Лукас също е за внимание..аз също си мисля,че Левски ще е пред ц(*ка (цдна) в края на сезона..и тогава к'во прайме..същите вие прасета ще говорите друго!

manunited666
14.04.2010 13:13

И тука не става дума за мнение.То и аз искам тия 4 отбора да играят в УЕФА , ще бъде доста ... забавно.Просто защото са отбор от Б група.Ама проблема не е 1 а са комплексни.Това са правилата и не ги определям аз.Не става дума за мнение , просто са такива правилата.

manunited666
14.04.2010 13:08

Madoto_1 те пари немат да си платат на играчите а ти говориш да ходат да играят незнам си къде.

Madoto_1
14.04.2010 13:08

Futbulfen съгласен съм с теб за това което каза, но веднага давам друг пример : Тре Фиори(шампиона на Сан Марино със стадион за 700 души) да не би да е по богат от Берое?Отбора играе в квалификационните кръгове на Шампионската лига.Примери има много с такива мижави отбори,който не знаят кво е футбол и все пак се пробват в тези големи турнири.Каквото и да кажем носителя на купата трябва да играе в Лига Европа, независимо дали е отбор от ''В'' група или ''А'' група!!!Но всеки си има мнение.

Lucas_Podolski
14.04.2010 13:08

Освен това, решението благоприятства цДна, тъй като Левски ше се класира в тройката за сметка на тях и те пак ще играят в Лига Европа!

Futbulfen
14.04.2010 13:08

Да не говорим за бюджета на Гингам,за условията и организацията в един френски втородивизионен отбор върху което ти акцентира ManUtdTillidie.

ManUtdTillidie
14.04.2010 13:07

Madoto_1 , що за отбор играещ в Европа ходи да играе на стадиона на други отбори , като изключим Васил Левски.

Madoto_1
14.04.2010 13:05

manunited значи е невъзможно такъв отбор да играе на стадиона на Левски примерно? Говоря за отбори като Етрополе и Калиакра и т.н.

ManUtdTillidie
14.04.2010 13:05

Прав е този под мен , те нямат пари за тоалетна хартия а пък вие ми говорите за европа . А и тази година Левски ги ощетиха многократно такаче не говорете глупости че ставате жалки с вашата злоба.

Futbulfen
14.04.2010 13:05

Madoto_1 трябва да си страшно на "ТИ" с футбола ако сравняваш френски втородивизионен отбор с българските..защото щом играят за купата на Франция или Испания,Англия или която и да било държава..се заявява задължително за евротурнирите..тъй като там нещата са много по-различни.Нима някой от нас не мисли,че тези изненади са някак смръдливи?! Във Франция това го няма..купата е отворена за всички и е нормално Гингам да играе в Европа.Няма значение как се предсатви в ЛЕ...взели са купата,дали са документи (навреме!!!) и ето ти на-ЕВРОПА!

manunited666
14.04.2010 13:02

Madoto_1 айде сега ти замълчи.Берое , Калиакра , Етрополе и Поморие нямат пари да се снимат даже те нямат и 1/3 от финансите на Гингам.Стадиона на Гингам е 20 000 и си е доста приличен стадион.

ManUtdTillidie
14.04.2010 13:02

milan11 , пич когато си фен , си фен до края . На всички ни е гадно че не играем добре , но по това си личи че сме истински фенове а не само докато бием , и в "я" група да изпаднем ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!

iksvel
14.04.2010 12:59

Защо пак плюете ЦСКА и Левски, като тази година подкрепяните отбори са Литекс и Локо Сф... И по-добре, другите нямат шансове в евротурнирите... Аз честно казано предпочитам Славия да са четвърти, а не Левски. За какво ни е, за да може в третия предварителен да ни се падне някой по-корав отбор като Стяуа примерно и да ни отнесе ? Същото важи и за ЦСКА, само петни доброто си име от преди години...

Futbulfen
14.04.2010 12:59

Е добре де редно ли е 4 от евроучастниците ни да не играят на собствените си стадиона..по правилник е възможно,но е някак изкривено разбирате ли..Освен това как си предсатвяте отбори като Етрополе (мойто уважение) или Поморие да са заявили документите за участие..е няма как,защото к'вото било..било. Левски ли е виновен,че и през ума на тия момчета не е минавало да играят за купата на България..Левски ли е виновен,че не са и сънували да заявават евроучастие..смешни сте!

Madoto_1
14.04.2010 12:57

Futbulen а ти като си много умен я ми кажи как тогава Гингам( отбор от 2-ра Френска лига от село с 50 хиляди души ) игра в Лига Европа? Верно, че се изложиха,но играха.Как става тая магия,те да не би да имат стадион за 30 хиляди души и финансите на Манчестър Юнайтед?Айде замълчи,защото единствения малоумник и селянин тук явно си ТИ!!!

Futbulfen
14.04.2010 12:56

Левски е най-великия отбор в България и винаги ще е на топа на устата..още при появата на статията,свинете загрухтяха как едва ли не Левски е платил за да играе в Европа (забележете,че Баждеков днес ще пътува с клубния автобус до стадиона за да се спести некой лев),защото сме цъфнали и вързали с финансите.Само болни мозъци и утрепки (с една дума чорбари) могат да кажат такава глупост.Защо не грухтите примерно как Славия е бутана за 4тото место..основен претендент са..ама не разбира се..Левски виновен.Какво се чудя..Левски си е Левски-най-силния отбор в България,с най-прекрасната публика.Винаги ще ви е яд на Левски..независимо дали сте червени боклуци,заралии , ловчанли и тем подобни малцинства

manunited666
14.04.2010 12:53

Пълно е с дебилни коментари , направо не ми се вярва колко прости хорица има.Стадиона е едно на ръка има и други изисквания дето не се покриват.И това са правила на УЕФА на УЕФА.А вие пак Левски та Левски , БФС са левскари , Боби Михайлов вънка.Опитайте се поне веднъж да помислите със свинските си глави.В Англия сега има вероятност Портсмунт да не ги допуснат в евротурнирите въпреки , че имат изряден стадион.Ама то не е само стадиона но какво да обясняваш на свински глави.

krasenco
14.04.2010 12:49

Абе стадионите нямат нищо общо в случая.Как Черно море игра на националния стадион.Междодругото и много други отбори от различни страни играят не на собствените си стадиони в евротурнирите.

Nikinson
14.04.2010 12:48

*thumb_up* Сподобни изпълнения БФС настройва всички срещу себе си и...Левски...никой не обича дребните селски тарикати... *beer*

Nikinson
14.04.2010 12:43

*lol* Не изобщо не е заради Левски ама изобщо...срам ме е ...до сега от Ловеч и Варна за евротурнирите домакинстваха в Бургас...но Черноморец Поморие не може...далече са има няма 10км до Лазур...При това положение да дойде комисия от УЕФА да провери специално комисията към БФС и новият ГЪБАРНИК ли беше терен ли на Герена... *beer*

masterpeace
14.04.2010 12:43

Спокойно бе пичове... БФС в случая няма никаква вина. Просто отборите, които останаха в турнира не са и предполагали, че ще стигнат до тоя етап и съответно са изпуснали срока за лицензиране пред УЕФА. А и нямат финансите за участие в турнирите в Европа. При това положение нито Славия, нито Ч море ще се натискат за 4 тото място, защото просто нямат пари. Иначе не биха изтървали златния шанс през Купата. Колкото и всички да приказват как първенството било истинско, отборите с изравнени възможности, просто тия издънки за Купата на отборите от А група в болшинството си бяха абсолютно фалшиви. Което естествено не омаловажава усилията на тимовете от Б група, но за тях дори само мисълта, че могат да вдигнат купата на България е изключително постижение

cska_1980
14.04.2010 12:27

ами черно море като нямат стадион защо играха в евротурнирите всичко това е заради тъпите говеда дано дане завършат четвърти

Futbulfen
14.04.2010 12:24

Колко малоумни и лишени от всякакви доводи коментари има тука..но като се има предвид,че пишат прасета и селяни всичко се обяснява.Какво е виновен Боби за правилата на ФИФА (да наистина носителят на купата трябва да играе в Европа,но когато няма покрити изискванията,или поне част от тях,на УЕФА..за какво участие лампите?!) Има ли някой плекар от вас,който с ръка на сърцето да ми каже,че стадиона под Аязмото,а камоли тези на Етрополе и Черноморец Поморие?! Единствено може да се поспори за стадиона в Каварна..едно кокетно съоражение,което обаче съм 100% сигурен,че не отговаря на тези критерии,които примерно на Герена са наред! Чорбарчета и тем подобни..српете с глупостите,запознайте се с правилниците и седнете напишете нещо смислено. Червени боклуци

Scunthorpe
14.04.2010 12:15

Според мен трябвада се спре с тази гавра,към Българския футбол.Още преди да започне първенството всички отбори да имат лиценз за Бг първенството и УЕФА.И тогава да играят,и няма да е лошо да се направи схема с плейофи,за влизане и оставане в А група.Както и плейофи за място в ШЛ и ЛЕ.Както направиха доста страни с не толко развит футбол.Така,ще се дава възможност и на по- малките отбори да се изявят.Не само едни и същи да лапат кинти и ние се тях да гледаме..само Левски,ЦСКА,ЛИТЕХ..Да дадът възможност да има и конкуренция,да се надихват и по малките отбори които хич не са лоши и играят добър футбол,отбори като..БЕРОЕ,МИНЬОР,ПИРИН,ЧЕНО МОРЕ,ЛОКО ПЛ,ЧВРНОМОРЕЦ и т.н.

manunited666
14.04.2010 12:12

За какво БФС говорите бе тапаци такива.Това са правила на УЕФА.Не ги е измислил Б.Михайлов.

Tauros
14.04.2010 12:09

Да се спира първентсво,купа - всичко!Защо са ни мачове,да ги нареждат левски и цскато както преди 90 та !!

KIBRIT
14.04.2010 12:01

БФС и Б.Михайлов,за пореден път показват пълно малоумие ! Не искат да намалят "А" група,лицензират отбори за родното първенство,но какъв е този лиценз,който не важи за УЕФА ? В случая няма значение,дали подпират един или друг отбор. Просто показват,че въпреки големите си постижения като играчи,като ръководители са кръгла нула.
Май е прав Лечков,че ще трябва час по-скоро да се спре мъката на "А" група,да се реорганизира цялото първенство,пък ако трябва и пет отбора да останат само ! *thumb_down*

nasko72
14.04.2010 11:57

защо!колко пари ви дадоха говедата?

rohirim76
14.04.2010 11:49

Не мога да разбера в каква държава живеем,където закона за всеки се тълкува различно...това смешно БФС освен да толерира определени отбори и интереси да се замисли защо футбола ни е на такова ниво и като излезем в Европа смешни отбори от Малта,Люксембург и Лихтенщайн ни правят за резил и какъв малшанс са имали нашите отбори срещу тях...Така е господа-ЦСКА и Левски не са единствените отбори от България и правото да играеш в Европа се извоюва на терена,а не на масата под която се прибират пари!!!Ако Етрополе вземат купата например те ще са си заслужили мястото си там-дори и да отпаднат с 20-0 голова разлика!Правилата трябва да важат за всички и само когато се играе по тях ще се оправят нещата,а не като са предисвестени предварително и никой няма мотив да се развива като знае че няма смисъл от това!По-добре следващият сезон да играят само тези отбори които имат лиценз,иначе защо да си трошат краката момчетата.....Престанете да убивате и малкото хубави неща!Не става по този начин,но няма светлина в тунела просто.......

Nikinson
14.04.2010 11:45

*lol* При това положение има ли смисъл да се играят полуфинали и финал за купата...Само да се охарчват малките отбори и за в бъдеще да знаете -да не биете повече "грандове" за купата...колкото по-рано отпаднете по сте на далавера... *beer*

milan11
14.04.2010 11:39

Аз бях за Левски ,но откакто взеха да се дънят зверски и брутално ми станаха безразлични!! Да дадат на други отбори да се пробват- не знам защо не им дават !?? *smile* Тия Левски живеят със спомена за ТОВА КОГА БЯХА В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА И СЕ НАДУВАТ Дайте възможност бг футбула да махна калта която хвърлиха Левски, ЦСКА И Литекс с изявите си!! *beer* *party*

batioman4o
14.04.2010 11:37

напълно те поткрепян MaGGoT *thumb_up* . тези говеда имат пълната поткрепа на БФС и заедно с Локо СФ са най-потрепяни от съдиите. интересно ми е дали има статистика за дузпи. говедата и локо сф според мен имат най-много отсъдени в тъхна полза.

Tauros
14.04.2010 11:30

Незнам какво да кажа,пълна подигравка от старна на БФС.Толкова се изложиха тея хора.Подигравка,позор,срам .. *thumb_down*

MaGGoT
14.04.2010 11:13

е тея говеда по сякакав начин ги бутат а те се се дънят ко да кажа повече умрял отбор