Гонзо се чуди - Йовов или Кривия

11:01
Гонзо се чуди - Йовов или Кривия
Срещу Берое Левски няма да може да разчита на един от най-добрите си футболисти този сезон - Седрик Бардон, който изтърпява наказание. Основната въпросителна пред мениджъра Георги Иванов е кой измежду Александър Александров-Кривия и Христо Йовов да го замести на позицията зад нападателяр пише "7 дни спорт". Иванов обмисля и вариант с двама нападатели. Гонзо трябва да реши и кой да играе на десния фланг на отбраната - Петраш или Станчев.

СХЕМИТЕ

Схемата на игра на Берое ще бъде традиционната - 4-5-1, като двойка централни защитници ще бъдат Иво Иванов и Станислав Бачев. Лявата зона на старозагорската защита ще покрива стабилният Атанас Атанасов, а отдясно ще бъде Здравко Илиев. В халфовата линия освен Слави Жеков ще се действат Петър Костадинов и Диян Генчев. Николай Станков, който се представи силно в последните мачове, отново ще бъде титуляр като десен халф, а отляво ще играе Искрен Писаров. Атаката на зелените ще води голмайсторът Георги Андонов.
Мениджърът на сините Георги Иванов ще заложи на схема 4-3-3. В защита за сините ще играят Минев, Милиев, Бензукан и някой измежду Петраш и Станчев. В центъра на терена ще се подвизават Сърмов и Балтаноя, а по крилата ще бъдат Жоазиньо и Николай Димитров. В нападение Иванов отново ще заложи на Мирослав Антонов.

КОНТУЗЕНИТЕ

Аут заради травма в Берое е Павел Ковачев, до последно под въпрос е и левият халф Дончо Атанасов. Македонецът Дарко Тасевски все още не е възстановен от контузията си в коляното и няма да може да вземе участие за Левски.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ


Берое завърши 2:2 при гостуването на Пирин в Благоевград. Левски победи Локомотив (Пд) с 2:0 на Герена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blq
14.04.2010 11:39

Сашо Александров е милион пъти по-добър от тоя нещастник Йовов. Нямам си и понятие защо Гонзо изобщо го пуска тоя некадърник да играе. Пълен боклук !