Националите намериха превоз за Евро 2012, остава да се класират

18:52
Националите намериха превоз за Евро 2012, остава да се класират
Българският футболен съюз и " България Аър" вече са официални партньори и представиха своето сътрудничество пред медиите днес.

Директорът на "Първенства и турнири" към БФС Антон Попов и маркетинг-директорът на авиокомпанията Веселин Боянов изразиха своето удовлетворение от постигнатата между двете институции договорка.

"За нас е огромно удоволствие и дори бих казал дълг да се свържем с националния отбор по футбол, тъй като въпреки че сме частна компания, ние имаме национален статут. Така че няма нищо по-логично от това да осигурим превоз на българския национален отбор. Надявам се да го закараме на финалите на европейското първенство в Полша и Украйна след две години", пошегува се Валентин Боянов, който също така е и директор на отдел "Връзки с обществеността" на " България Аър".

"Във времена на криза две национални институции ще си помагат, какво по-хубаво от това", допълни Антон Попов. На базата на подписания договор националният отбор ще използва самолетите на " България Аър" за всички свои ангажименти зад граница. Първият от тях вече е насрочен - националите ще летят за Брюксел с чартърен полет на авиокомпанията за приятелския мач с Белгия на 19 май.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
13.04.2010 19:44

Браво най-накрая като белите хорада имат собствен превоз , който да си е за тях и да го води и връща когато на НАЦИОНАЛИТЕ им е удобно *smile* *party* *lol*