Здравков: Отиваме за победа срещу Берое

18:05
Здравков: Отиваме за победа срещу Берое
Старши-треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че шампионите заминават за Стара Загора с мисълта за победа в утрешното гостуване на Берое, предаде репортер на БГНЕС.

Наставникът заяви: "Очаквам да направим добър мач и да спечелим. Левски няма друга алтернатива, освен да победи. Седрик Бардон е наказан, решили сме кой ще го замени. В нашия тим е пълно с добри футболисти, така че всеки може да го замени. Дарко Тасевски няма да може да играе срещу Берое, така че ще решаваме дали да играем с двама нападатели или Йовов зад гърба на един нападател. Дарко тренира днес, но почувства отново болки в коляното и ние не смятаме да рискуваме с неговото включване и със здравето му. Здравето е най-важно".

Здравков добави, че все още не е решил дали да започне в защита с Петер Петраш или Стефан Станчев. "Петраш и Станчев се справят добре. Единият е млад, неопитен, но аз съм сигурен, че във времето той ще стане основна част от Левски. Петраш е опитен, той вече показа това, така че ще решавам на кой да разчитам утре. Ние знаем, че Берое имат проблеми в тази зона, така че ще опитаме да се възползваме. Няма с какво да се изненадаме с тях. Играчите се познават един друг, така че по-добрият ще вземе победата". Запитан дали се притеснява от факта, че Антон Генов ще свири мача в Стара Загора, Здравков отговори: "Преди мач е некоректно да се коментира съдията. След мача пък е излишно, тъй като вече всичко е приключило и времето няма да се върне. Не искам да кажа, че трябва да ги оставим да си правят какво искат на терена, но нека да ги оставим да си вършат работата".

Здравков продължи: "Треньорът на вратарите прецени, че Митрев трябва да си почине още малко. Трябва да му се прочисти главата след като стана баща. Той ще се завърне в състава, когато започне да мисли отново основно за футбол. Еньо попада в групата и заради наказанието на Бардон, но в последните две занимания той се представи добре и ние сме доволни от него. Надявам се да дава всичко от себе си във всеки момент. Относно Тевия, решението е наше той да остане извън групата. Не може в нея да попаднат всички играчи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

slowy
13.04.2010 23:51

Тихо бе чорбар недъгав ! Берое насра и чорбата 2 пъти ...!Те са един мн. стойностен отбор ,който може да се противопостави на най-добрите в България ... *smile* *beer* Но мисля ,че Левски ще победи с минимално *thumb_up*

Dankow
13.04.2010 18:31

paco_kl и предишния сезон викахте така ама накрая кво стана... ?! Берое ви насраха насред Гейарена! *lol*

paco_kl
13.04.2010 18:28

*lol* ще биете..2 пъти центъра!подуянски к.рви