Баждеков тръгна с автобуса за Стара Загора, вижте групата на Левски

17:47
Баждеков тръгна с автобуса за Стара Загора, вижте групата на Левски
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков замина с отбора за Стара Загора, където "сините" излизат утре срещу Берое в среща от междинния 24-ти кръг на "А" група.

Шефът на "сините" по принцип не пътува с клубния автобус на шампионите, но се качи в клубното возило заедно с играчите и треньорския щаб, за да вдъхне сили на отбора преди тежкото гостуване на Берое, които се представят повече от добре през този сезон. Левски иначе проведе днес последното си занимание в София преди мача, който е утре от 17:00 часа. Седрик Бардон тренира на 100%, но е наказан за гостуването в Стара Загора и това накара треньорския щаб на "сините" да включи в групата нападателя Еньо Кръстовчев. Македонският халф на Левски Дарко Тасевски също тренира днес, но след заниманието почувства леки болки и в ккрайна сметка отпадна от групата на "сините".

Групата на Левски за мача с Берое:
Георги Петков, Виктор Генев, Стефан Станчев, Александър Александров, Георги Сърмов, Мирослав Антонов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Жоазиньо, Петер Петраш, Николай Димитров, Лъчезар Балтанов, Цветан Димитров, Димитър Телкийски, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Еньо Кръстовчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация