Миньор спря \"столичния влак\" в \"Надежда\", Камбуров изпорти дузпа

17:55
Миньор спря \"столичния влак\" в \"Надежда\", Камбуров изпорти дузпа
Отборите на Локомотив София и Миньор Перник завършиха при резултата 1:1 в мач от 24-я кръг на българската "А" футболна група. Двубоят се игра на стадиона в квартал "Надежда" и бе ръководен от главния съдия Станислав Тодоров, който отсъди по една дузпа и за двата тима. Гостите доиграха и срещата с човек по-малко, след като Златков от техния тим бе изгонен в 58-а минута. По този начин момчетата на Тони Велков направиха огромна услуга на Литекс, като Локомотив София остана на на три точки от върха и с мач повече от лидерите в А група.

Домакините излязоха напред в резултата в 11-а минута след гол на централния си нападател Цветан Генков. Играчът на Локо се възползва от грешка в защитата на гостите, финтира защитник и с техничен удар прати топката зад Ивайло Иванов. До края на полувремето гостите създадоха няколко опасности пред Левашки и успяха да изравнят резултата в 41-а минута. Пробив по лявото крило на атаката на гостите завърши с центриране към Делибашич, който бе блокиран при опита си за удар в наказателното поле и стражът на Локо отклони кълбото. Топката обаче попадна във Велимир Иванович, който овладя и върна към границите на наказателното поле, като в същия момент бе изритан доста сериозно от защитник на гостите. Главният арбитър Станислав Тодоров посочи бялата точка, а Горан Янкович не сгреши за 1:1.

През втората част домакините натиснаха и стигнаха до 11-метров наказателен удар. Мартин Камбуров бе изведен сам срещу Ивайло Иванов в 58-а минута и след съприкосновение със защитник падна на тревата. Главният арбитър Станислав Тодоров отсъди дузпа и изгони бранителя на гостите Златков. Зад топката застана Мартин Камбуров, но силният му удар в долния десен ъгъл бе отразен по страхотен начин от Ивайло Иванов. До края на срещата числено намаления състав на Миньор се прибра в собствената половина и се защитаваше доста успешно, като дори при една от контрите си в края на мача можеше да си тръгне и с победата от "Надежда".


Стартови състави:

Локо София: Левашки, Ив.Димитров. Савич, Дзаферович, Бандаловски, Шпишич, Дяков, Златински, Атанасов, Камбуров, Генков (к)

Миньор: Ив.Иванов (к), Божиков, Олегов, Златков, Цветков, Мутафов,  Янкович, Петров, Иванович, Делибашич, Крумов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
13.04.2010 19:17

Аз мога да честитя шампионската титла на Литекс.Дано успеят да направят нещо по-нагоре.Левскар съм,но мисля,че ние ще гледаме всичко по телевизора.А може би така и трябва.Вместо да се излагаме като кифладжии е по-добре някой друг отбор да опита.Пожелавам им късмет занапред.Дано локото да направят нещо в ЛЕ.Не им гледам мачовете,но като чета коментарите,че все с дуцпи бият....незнам.

pipi78
13.04.2010 18:54

Някой се опитва да блъска ЛОКО на горе по стълбицата на класирането но нещо тоя път не се получи *lol* последните 3-4 мача се свирят измислени дузпи с Сливен за 1-0 в 80 мин.,в Монтана за 0-1 краен резултат,срещу Пирин за 1-1 в 90 мин. и днес срещу Миньор при 1-1 ама уви пропуск.И пролетта в европа ние ще чакаме резултати но там трудно се КУПУВАТ съдии и няма кои да им помогне *sick* .Кого заблуждаваме сега?

psiharizlle
13.04.2010 18:39

май вече е почти ясно кой ще е новия шампион

manunited666
13.04.2010 18:30

Миньоро е най-здравия отбор в А група бе хора.Ако не е това рязане от реферите , поне 3-то място е напълно възможно.

Futbulfen
13.04.2010 18:24

Почна да ми става жал за Миньоро..то не беше с нас (Левски),с Литекс..сега с Локо (Сф).Отбора е симпатичен,бори се и въпреки неправдите продължава да дъни лидерите

Nikinson
13.04.2010 18:14

Камбуров изпорти дузпа *thumb_up* тази дузпа си беше подарък от съдията....отново жалко за Миньор ...яко рязане беше и срещу Ганчев и сега срещу Гигов.... *beer*