Шенсой: Лошо е, че Спортист хвърли кърпата

15:32
Шенсой: Лошо е, че Спортист хвърли кърпата
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой даде днес пресконференция, на която коментира ситуацията в клуба преди шампионатния мач с Монтана, който е в четвъртък от 16:00 часа на "Лаута".

"Битката за оцеляване продължава, но за нас е лошо, че Спортист Своге хвърли кърпата и просто ще доиграва сезона, тъй като е сигурен изпадащ. Нашите съперници Сливен и Монтана имат мачове именно със Спортист и ще им бъде по-леко. Футболистите ми трябва да са едно цяло, като в юмрук и като вълци да скочат за победите в предстоящите два мача. Дори и да спечелим срещу Монтана и Сливен, ще сме си гарантирали оставането само на 80 процента и трябва да внимаваме, защото в последните три кръга играем срещу кандидатите за участие в Европа Литекс, Славия и Локо София", заяви Наджи Шенсой. Той уточни, че единствено контузеният Георги Чиликов няма да може да бъде използван срещу Монтана.

"За наша радост Йордан Тодоров и Георги Мечечиев се завръщат в състава, а Кирил Акалски е по-добре физически. Отборът на Монтана е компактен, играе на контраатаки и ми напомня много за стила на Пирин", допълни наставникът на "смърфовете".

Днес и утре "черно-белите" ще тренират едноразово на своя стадион, след което заминават на режим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация