\"Мечтата ми е да играем 4-3-3, а в атака да съм с Рууни и Меси\"

13:06
\"Мечтата ми е да играем 4-3-3, а в атака да съм с Рууни и Меси\"
Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес прояви изключително уважение към бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, като го нарече най-добрия футболист в света.

Голмайсторът на "гражданите" определя Рууни на същото ниво, каквото е и звезда на Барселона Лионел Меси, но според Тевес е трудно тези двама играчи да бъдат сравнявани, защото позициите им на терена се различават.

"Рууни е най-добрият в света", каза Тевес в интервю за "Дейли Мейл".

"Беше привилегия да играя с него. Когато играехме тримата с Кристиано Роналдо, беше най-запомнящият се момент в кариерата ми", коментира аржентинецът.

"В позицията си, Рууни е най-добрият. Меси е № 1 на своята позиция. Той води топката по изключителен начин. Кой може да му я отнеме?", пита риторично Тевес.

"Мечтата ми е да играем в схема 4-3-3, аз Рууни и Меси. Тогава ще сформираме впечатляващо партньорство\', каза още аржентинският голаджия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paco_kl
13.04.2010 18:25

божа работа.може и да стане,никой не е по голям от парите.всеки афишира,че не играе за пари,но сметките в банките си растат по бързо и от онова нащо което расте по бързо от гъбата *lol*

plamski2
13.04.2010 17:55

може само да си мечтае да толкова добър *lol*

ManUtdTillidie
13.04.2010 16:56

Вижте сега , колко са мачовете Ел Класико на сезон - 2 , еми той вкарва в повечето мачове а и все пак точно заради това Арснал и Ливърпул не взеха вишата лига последните 2 години , защото играеха ссрещу големите а срещу малките се осираха и това им коства титлата.

michael_forever
13.04.2010 16:24

Ами виж сега Игуин е добър нападател които е много постоянен.Вкарва голове във мачовете от първенството но като дойдат големите мачове нещо му става и не може да играе.Така или иначе Аржентина разполагат с 4 добри нападателя(Тевез,Игуин,Кун Агуеро и Милито)+ 1 великолепен Меси така че в атака ще са почти неудържими.Важно е в защита дали ще са на ниво.

TigerJK
13.04.2010 16:05

тоя Игуаин е слаба ракия, видяхме го в класикото - мищка..

michael_forever
13.04.2010 15:45

За Руни-Меси-Тевез надали ще видим някога,но със сигурност ще видим Игуин-Тевез-Меси което е не по малко атомно нападение.