Грозданов: Отиваме за трите точки в Своге

12:48
Грозданов: Отиваме за трите точки в Своге
"Отиваме за трите точки в Своге", обяви на пресконференция треньорът на Пирин Стефан Грозданов преди гостуването на "орлетата" на Спортист, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград.

"Предстои ни мач с отбор, който според мнението на всички специалисти ще напусне "А" група, затова ще гоним максимума", заяви Грозданов. Наставникът допълни, че в Пирин няма контузени играчи, наказан за 5-ти жълт картон е само Янко Сандански. "Готвим се така, все едно, че не играем с изпадащ отбор, а с най-силният. Не вярвам да сме толкова глуповати, че да вярваме, че Спортист сами ще се бият", предупреди Грозданов. Според него състава на Пирин е силно стеснен, за да върти играчите на определение постове, но все пак обеща да има "освежаване" на един-два поста. "Ще ни свири кипърска бригада, за да се парира натиска върху съдиите отстрана на изпадащите отбори", обясни Грозданов.

"Надявам се повече да не допускаме смешни голове, които в предишните мачове бяха плод на индивидуални, а не на тактически грешки", каза още Грозданов. Той обяви, че в мачовете до края на първенството ще даде възможност за изява на младите, които до сега са търкали резервната скамейка, за да види "дали ще стане от тях нещо". "Целта ни е да градим отбор за догодина", обяви наставникът. Той се оплака, че искането му към акционеритге относно школата на Пирин е останало "Глас в пустиня", като кметът Костадин Паскалев обещал да оправи интерната, но резултат до сега няма. "Не се ли вземат мерки кладенецът ще пресъхне, всеки казва - \'Дайте младите да играят\', но аз лично не виждам съпричастност, а това е в основата на всичко", завърши Стефан Грозданов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация