ЦСКА ще съди Тодор Батков при нова обида

18:34
ЦСКА ще съди Тодор Батков при нова обида
В отговор на изявленията на г-н Тодор Батков след съботния мач на Левски и ЦСКА, който завърши при резултат 1:1, от ръководството на шампионите разпространиха следното заявление:

"За пореден път препоръчваме на собственика на ПФК Левски адвокат Тодор Батков да се занимава единствено и само с това, което касае непосредствено него лично и подопечния му футболен клуб.

Остро протестираме срещу продължаващата клеветническа кампания на г-н Батков, с която той цели единствено да урони престижа на най-успелия български клуб, който безспорно е част от българската държава и най-отговорно заявяваме, че сипейки безпочвените си обвинения към ЦСКА, той уронва престижа на държавата България и целия български народ.

Безусловно е доказано участието на горепосочения господин в заговора за отнемане на лиценза на нашия клуб. Поредните му изявления ни дават основание да смятаме, че същият вече е подготвил нов план, с който неговият клуб отново да заеме неполагащо му се място сред европейския елит, явно ясно давайки си сметка, че и тази година отборът му вече е изгубил всякакви шансове да се озове на върха в родния ни шампионат по честен начин.

Г-н Батков нееднократно намеси имената на висши държавници, като безочливо си призна оказването на натиск върху тях, за да бъде отнет лиценза на ЦСКА с цел неговият отбор по служебен път да премери сили с участника в шампионската лига БАТЕ Борисов, както и с играещия в груповата фаза на турнира за купата на УЕФА отбор на Жилина. Може би г-н Батков не е наясно, че правилниците на ФИФА и УЕФА по категоричен начин забраняват всякаква държавна намеса във футболните дела. Точно поради тази причина ръководството на ЦСКА възнамерява да предизвика официално разследване на случая от Европейската футболна централа. В случай, че г-н Батков продължава да сипе обиди и клевети по адрес на нашия клуб, ще се видим принудени да повдигнем обвинения срещу него в съда."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bala
03.11.2008 21:39

Ами като не ставате за нищо що да не ви клевети

Getcatta
03.11.2008 20:51

пак съм аз- o дядо Вазов, за кого го каза:
"Нека носим още срама по челото,
синини от бича, следи от теглото...."
Алеко, къде си друже... вземи си твоят човек...

likoo
03.11.2008 20:07

мустака нека си приказва накрая ще видим САМО ЦСКА

Geccata
03.11.2008 19:28

Тоя дебел морж още ли е жив бе...тцтцтцтц.... Няма ли да ходи да го обрязват за сланина....

deko1991
03.11.2008 18:43

ако обичате кажете какво е казал щото аз направо спрях телевизора и не съм следил нищо а в темата нищо не се споменава

monchu
03.11.2008 18:43

Копелето Батков на Електрическия Стол