Левски вече пести и от бензин

10:40
Левски вече пести и от бензин
Финансовата криза притиска все повече и повече Левски. Поредният пример за лишенията, които са принудени да търпят на "Герена", идва от решението на изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков да пътува с клубния автобус за гостуването на Берое в Стара Загора, съобщава "Меридиан Мач". Интересното е, че решението за това бе взето в деня, в който се официализира възможността Тодор Батков да се раздели с един от най-дълго задържалите се при "сините" началници заради съмненията за злоупотреби във връзка с ремонта на тревното покритие на официалния терен.

От 1999 година, откакто е в Левски, Баждеков винаги пътува за мачовете със служебния си автомобил, но сега очевидно е принуден да пести от бензин. Официалният мотив е, че целта на финансиста е да вдъхне допълнителна сигурност на Георги Иванов и футболистите и да покаже по-голяма съпричастност с тях.

Миналата седмица "сините” получиха своите възнаграждения, след като от началото на годината за пръв път в клуба имаше забавяния с плащанията. Играчите си получиха част от дължимите им пари, след като по сметката на все още действащия шампион бе преведена договорената с полския Висла (Краков) сума за наема на нападателя Георги Христов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари