Почват мачовете на истината за Локо София

08:43
Почват мачовете на истината за Локо София
Отборът на Локомотив София влиза в мачовете на истината с домакинство на Миньор Перник днес. В "Надежда" имат опасения, че тимът ще мисли повече за решителното дерби с Литекс, отколкото за двубоя с перничани. Хубавата новина за треньора Драгомир Окука е, че контузията на Дерек Асамоа не е сериозна и той попадна в групата за мача, пише "7 дни спорт".

СХЕМИТЕ
Локо ще заложи на 4-4-2, като едва ли ще има някакви промени в състава на Окука. Отново най-много ще се разчита на ударното нападение Камбуров - Генков. За мача с Локомотив перничани ще заложат на схема 3-5-2. В средата на терена се завръщат Горан Янкович и Ивайло Цветков, след като пропуснаха мача със Славия.

КОНТУЗЕНИТЕ
В Локо все има още невъзстановени футболисти - извън групата остават Галев, Караджинов, Станкович, Пасков и Иво Иванов. С травми за Миньор са Николай Харизанов и Самет Ашимов, а наказан е Костадин Марков.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ

Локомотив София почива в миналия кръг, след като взе служебна победа 3:0 срещу извадения от "А" група Ботев Пловдив. Миньор загуби от Славия 0:1 на "Българска армия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
13.04.2010 13:54

Гадно съдийско отборче, нагло и безочливо! Разбирам 1 мач измислена дузпа, но това са 3 ПОДРЕД! И никой не е ревнал, затова ще ни е*е гадното БФС и ние ще си се тровим на трибуните и пред телевизорите!