\"Таймс\": Бербатов символизира състоянието на Юнайтед

08:30
\"Таймс\": Бербатов символизира състоянието на Юнайтед
Димитър Бербатов изживява може би най-трудния период в кариерата си, затрупан от лавина от критики. След 0:0 с Блекбърн вестниците в Англия отново се прицелиха в приноса на 30-милионния нападател за Манчестър Юнайтед.

Най-сериозните обвинения този път отправя броеният за най-сериозен вестник на Острова "Таймс", който е цитиран от "Труд".

Берба има най-ниската оценка от всички на терена - четворка по десетобалната система.

"Неразбираемо е на кого се сърдеше Бербатов - констатира в материала си изданието. - Той ръкомахаше към съотборниците си при грешни пасове, реагираше бурно и на нарушения на съперниците си.

А за целия мач подаде един добър пас към Валенсия и се представи така, че сър Алекс Фъргюсън със сигурност се е замислил струва ли си да го задържа след лятото. Въпреки голямата финансова загуба, която неминуемо клубът ще претърпи.

Когато се очакваше той да замени Уейн Рууни като главна опасност и да поеме отговорността, българинът се оттегляше във все по-задни позиции и изчезна от първите редици на екшъна. Той символизира състоянието на Юнайтед.

В края се подхлъзна комично и падна, за огромно удоволствие на феновете на Блекбърн. Това бе илюстрация на представянето на шампионите в мача. Явно без Руни Юнайтед просто няма план "В"..."

Днес в свой водещ материал вестник "Сън" пък твърди, че сър Алекс Фъргюсън е взел твърдо решение да се раздели с Димитър Бербатов през идното лято, като най-вероятно в Юнайтед ще бъде привлечен нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
13.04.2010 18:26

Futbulfen Какво се излагам бе брат!Аз ти говоря за конктртния мач,а не за цялостно представяне!В статията изкарват,че Бербатов е бил най-слаб в мача с Блекбърн.Тука не се гледат кой колко е годишен,за колко пари е взет и т.н.А относно Тевес спрете да упреквате САФ!Той не,че не го искаше,просто трябваше да плати 30 милиона за него,за да играе.При полужение,че беше бяха дадени толкова за Бербатов преди това,това просто нямаше как да стане.

angelov80
13.04.2010 18:04

Lollipopp написа: Отговора на въпроса ти какво прави след като получи топката ти си го дал ПОДАВА Я. Но питаш ли се защо? Защото ако отбора играеше за него той щеше да получава топката на стрелкова позиция в наказателното поле и нямаше да подава а щеше да бие! Колко пъти средно на мач Берба получава топката в наказателното поле в голова позиция и колко извън него? В последная им мач единствения който търсеше Берба беше Видич! Единствения това какво ти говори че целия отбор е играл за Берба ли? Имам чувтсвото че тука ей така си пишете без да гледате мачове и си плювате по кой ви е кеф без да знаете за какво става въпрос.

stihopletec
13.04.2010 16:57

angelov евала бате доста реален коментар си дал. Личи си, че в този сайт има и мислещи хора. Лилипоп разбираш от футбол толкова, колкото аз от ядрена физика. Казвал съм ти го много пъти, а ти все не осмисляш това *lol* (ама то затова мозък трябва )

Lollipopp
13.04.2010 16:23

angelov80 - когато Барби е сам нападател и отбора играе за него той какво прави ... получава топката и почва едно вайкане *erm* отбора прави атака Барби получа и подава и след това замръзва на място и чака някой друг да свърши неговата работа *sick* е затова ще си остане един провал *thumb_down* Тевез е с поне 2 пъти по-добър от нашата "велика звезда" *thinking*

angelov80
13.04.2010 15:31

ManUtdTillidie пич и ти си прав до някъде, но според мен Бербатов ще затвори устите на английските медии когао отбора заиграе за него, когато Юнайтед играеше за К. Роналдо той беше най-великия,(кой тогава от отбора търсеше Бербатов?) Сега отбора играе за Рууни и сега той е звездата(кой търси да изведе на голова позиция Берба когато Рууни е терена?) А когато го няма и е само Берба, всеки играе за себе си. Това се видя на 100% в посления мач,Бербатов се чудеше да прави ли играта да подава ли или да се пласира в наказателното поле.Когато централния напаdaтел се връща да изнася топката това говори само едно много слаба игра на хафове и защита! И когато отбора заиграе за Бербатов така както играеха Сколс, Гикс, Бекъм, Киин... за техните централни нападатели Кантона, Анди Кол, Ван Нистелрой... тогава всичко ще е ок или поне може да кажем че отбора е дал всичко от себеси. Неможе в почти всеки мач в който Берба е титуляр статистиката да показва че той има повече пасове (точни) от Карик или Сколс или Парк и тези пасове да са или 90% голови или да завършват с гол. Неможе също така да има повече спечелени единоборства от половината халфова линия и да искаме и да вкарва.

ManUtdTillidie
13.04.2010 14:56

Той на мача с Блякбърн само се ваикаше и тръшкаше като расърдено момченце и това не е професионално. Вместо да се тръшка и да пита Бог "защо" да си направи само положението розово най-накрая.

ManUtdTillidie
13.04.2010 14:54

Dido_Man_U , ами той не ни дава повод за радост . Той дойде и всъщтност е вкарал само 2 или 3 важни гола , това не е играч за 30 милиона." Коментари
2010-04-13 14Като фен на Ман. Юнайтед, ще кажа че според мен Бербатов е много нужен на Юнайтед, защото той е единствения който играе с идея в атака и всеки един момент момент може да изненада защитата със с непредсказуемо подаване или отиграване." Ами защо тогава не ги изненада най-накрая и нас също защото отново видях че когато той играе отбора е много по-бавен , просто Рууни вдига оборота и целия отбор е много добър а с Бербатов всичко е толкова слабо...

angelov80
13.04.2010 14:50

Като фен на Ман. Юнайтед, ще кажа че според мен Бербатов е много нужен на Юнайтед, защото той е единствения който играе с идея в атака и всеки един момент момент може да изненада защитата със с непредсказуемо подаване или отиграване.Рууни свикна с неговия стил на игра и се въсползва отлично от присъствието на Бербатов в атака. Но има едно голямо НО, когато двамата не са заедно на терена срещу по-сериозен отбор тогава нещата не са добре.Берба когато е сам обира защитниците около него и атакуващите хафове от втора линя не се възползват от празните пространства в наказателното поле(това се видя ясно когато бе забит сам отпред в мача срещу Челси, което беше голяма грешкана САФ)

Dido_Man_U
13.04.2010 14:48

Да им е*а майката на всички английски вестници и фенове на Юнайтед дето плюят Бербатов . Толкова рабзират и от футбол . *angry* *evil* *thumb_down*

ManUtdTillidie
13.04.2010 14:15

mement0o , те попринцип Англичаните нас много ни мразят и ни завиждат за това.

mement0o
13.04.2010 14:01

Ех тия 30 милиона бе писна ми да слушам. Като че ли те са ги дали тия 30 милиона няма млъкване.
Robinho като струваше даже повече и не успя изобщо да захапе и накрая го върнаха в бразилия никой не приказва за тия милиони или за провала му.

nasran_chorbar
13.04.2010 13:33

няма да го коментирам тоя, защото "той е високо и не ни вижда" *joking*

Zdr4Maho
13.04.2010 13:19

georgiew_71 колега ако Руни напраи слаби мачове много ясно че няма така да го критикуват Руни в 30 мача даде много и показа много и критиката няма да е саштата . Ако Бербо беше напраил сезона на Руни мислиш ли че критиката щетше да е саштата

ManUtdTillidie
13.04.2010 12:54

Абе някои хора като Евра , Валенсия и много други играха далеч по зле но нали Бербатов винаги трябва да го отнася , не го защитавам , но Таймс да си гледат работата и да спрът да пишат пълни глупости само за да си запълнят страниците.

Xreidam
13.04.2010 12:48

Берба е най - малкия проблем на Ман. Юнайтед! не може футболисти които са играли през 3 десетилетия да ти бъдат основни играчи и 1 единствен играч да носи на гърба целия отбот! Роналдо го правеше сега го прави Руни! да го продадът бербатов но и тогава няма да цъфнат и вържат, защото нито играта се строи за него нито някои играе за него! Няма значение кои е на терена Руни или Бербатов трябва да се играе за отбора а не за 1 човек! Това което виждам на терена е че бербатов се връщаше зад центара за да може да им изнесе топката не тези куци играчи! Нани да не игра повече или Валенсия, продаваш роналдо за 100 млн. и купуваш само Валенсия за 15 млн. аз Виждам един които вече не е за големия футбол или по точно за свременния и това е сър Алекс...

golemiq_geshan
13.04.2010 12:44

danman Единсвенното свястно мнение в тази тема ! Просто Бербатов не е за Манчестър и когато се махне от Манчестър ще видите дали " Фърги " ще е толкова сдържан към него !

Futbulfen
13.04.2010 12:37

krasenco,не се излагай! Как ше сравняваш едно толкова младо момче като Македа,което сега търпи развитие и повярвай ми след време ще е много повече от наща тояга..с БербатОFF.Подвижната,безумно мързелива тояга бе взета да бележи,да решава важните мачове в полза на Юнайтед.Не може да ми сравняваш Македа с БербатOFF..нашия бе взет като завършен футболист..като момче което ще дойде и ще се превърне в новия Нистелроой например..е уви! Още не мога да проумея как Фърги се раздели с футболист като Карлос Тевез за сметка на пилона..т'ва е непонятно просто.И сега когато Тевез вкарва и се раздава (както за всеки свои отбор) за Сити..Фърги си гризе ноктите и се пита:"КАКВО НАПРАВИХ?!" И сега дори да се раздели с българина през лятото..винаги ще помни ултра проваления за Юнайтед сезон,за който твърдя,че е виновен в голяма степен барби. САФ е много голям,но нали знаете..човек се учи докато е жив;човек се учи от грешките си! *thumb_up*

krasenco
13.04.2010 12:13

Не е въпросът,дали Бербатов има място в отбора.Въпросът е че пак англичаните изопъчават нещата.Пак казавам,Македа игра трагично,а Бербатов е с най-ниска оценка!Вярно,че второто полувреме се изгуби по терена,но първото имаше няколко силни минути и със сигурност не беше най-слабия на терена.

AriesBG
13.04.2010 12:06

В този момент в Манчестър има много пукнатини.Средната линия също никаква я няма ,Флетчър и Карик са явно изтощени ,за Скоулс и Гигс това важи още повече.За съжаление Бербатов обира негативите на целия отбор и всичко това заради проклетите 30 милиона.Ако не ставаше въпрос за пари едвали щяха толкова да ревът.В отбора с Невил ,Фердинанд,Скоулс и Гигс почна да се чувства сериозната тежест на умората.

gerrard9000
13.04.2010 12:02

аз ги гледам и виждам че не сме цвете ама бербатов и много много по-зле от НГОГ дори.той поне стреля към вратата за разлика от “Великия Бербатов“

danman
13.04.2010 11:01

Истината е че Бербо не дава всичко от себе си.рууни може да не вкарва винаги,но бяга и се бори за топката непрекъснато,а нашето момче стои и чака да му я сложат на крачето,че и тогава се оаква.Просто мястото на Митко не е в Юнайтед.Заради различния си стил на игра той винаги ще бъде оплюван.Съра го защитава,защото ако го метне и той,няма да може да му вземе и 1/3 от парите,за които го купи.За това си трайка сега,но ще видите,че още с отварянето на летния трансферен прозорец Митето ще е с червен картон от Съра.

manutd_forlife
13.04.2010 10:07

ей qerrard9000 е на това му се вика простак на такъв като тебе как можеш да плуеш бербатов бе смотаняк такива завистници просто няма освен ако не е в България ти що не гледаш жалкия си отбор лиferпul ио се махай от тоя форум/ а за англичаните напълно съм съгласен с останалите няма да плуят руни или някой друг освен бербатов няма да се учудя и ако почнат и да го плуят като не играе или когато някой друг отбор играе

krasenco
13.04.2010 10:01

Първо стига сте писали всеки ден статии за Бербатов!Незнам за другите,но на мен вече ми писна!Друго-Бербатов бил с най-слаба оценка?!Че кой малумник е оценявал!Може да не се представи много силно,но определено не беше най-слабия.Какво направи Македа повече от него?Младото момче просто опропасти сумати атаки.Не можа да спре една топка.Не мога да се съглася,че е играл по-добре от Бербатов.Аман от глупавите англичани!

gerrard9000
13.04.2010 09:57

а бе я го виште бербатов бе.къде му е завършващия удър.тоя има по слаб удър от мене *lol* баси некадърника.в нюкасъл ще му е добре.ще се бори за оцеляване тогава.там му е местото

georgiew_71
13.04.2010 09:09

Англичаните са такива,когато са в затруднено положение,винаги са им виновни чужденците.Ако Рууни беше в слаба форма едва ли щеше да има нещо по вестниците,пак щяха да се оправдават с чужденците в отбора.Те зслужават точно това.Искаха да се отърват от Тевес ,най вече Сър Алекс,и какво стана.Ето сега е звезда в Манчестър Сити.

mrtgg
13.04.2010 08:58

Може и да има нещо вярно в тази статия, но защо плуят само Митко при положение, че целият отбор стоеше зле *wink*

nO_nAmEe
13.04.2010 08:54

Искам да кажа,че не сам фен на Бербатов..но мисля ,че целият отбор на Ман играха слабо в този мач.И не заслужава Бербатов да поема цялата вина за това.. тои сепак не е от наи-добрите нападатели такаче какво повече искат..Даже мисля,че тои трябваше да получи наи висока оценка в този мач от целият отбор на Ман щтото тои даде два голови паса на Валенсия и Нани..но те като са некадърници и немогат да вкарат какво човек може да направи..И си мисля,че ако бяха вкарали поне 1-гол Бербатов щеше по освободено да играе без напрежението-че тряябва тои да вкара 1 -задалжителен гол...А и Ман и сички какво искат от него нали гледам секи пат мачовете им..Много пати Бербатов е на чиста позиция вика и дига раце и те пак нему подават..не искам да го оправдавам ама си е така....