Иван Стоянов и Иван Иванов съдят ЦСКА

08:22
Иван Стоянов и Иван Иванов съдят ЦСКА
Две нови дела срещу ЦСКА са били заведени в Софийския районен съд, стана ясно вчера. Тъжители са бившите играчи на "червените" Иван Стоянов и Иван Иванов, които бяха продадени през зимата в руския Алания Владикавказ.

Оказва се, че имали да получават още пари от времето, когато носеха червения екип. Искът на Иван Стоянов бил за 30 000 лв., научи "7 дни спорт". С 5000 по-малко били претенциите на Иванов. Играчите и юридическите им съветници решили направо да се обърнат към съда, вместо да ходят на арбитраж в БФС. Ставало бързо и било по-сигурно.

Освен тях още трима играчи си търсят пари от ЦСКА. Това са Ели Маркес, който играе в Черно море, вратарят Даниел Беконо и халфът Шикозе Удоджи. Последните двама претендирали за неплатени заплати, както и за премии от по 10 000 лв. на калпак при спечелването на титлата през 2008 г. Общо исковете на тримата са за около 100 000 лв.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
13.04.2010 12:57

Зад коя зграда ритат тия бе , да не са толко бедни че зад блоковете в Младост ритат като деца *lol* *lol*

Futbulfen
13.04.2010 08:28

Интересно ми е кой от футболистите,играл някога в тая кочина,си е получил всичко и няма какво да прибира.Има ли бивш футболист на цдна,който да не съди клубчето?! *lol* *party*