Искате чисто нов \"Форд\" без пари? Елате утре вечер на \"Лазур\"

19:06
Искате чисто нов \"Форд\" без пари? Елате утре вечер на \"Лазур\"
Интересът към билетите за мача  Черноморец Бургас Сливен на 13 април (вторник) от 19,30 ч расте с всеки изминал час. Както е известно, билетите са на нулева стойност и могат да се вземат от касите на стадион "Лазур" - на бариерата и до феншопа, а също и от интерхотел "България".

Безспорно най-големият стимул за търсенето на билети е томболата, в която голямата награда е чисто нов автомобил "Форд Ка". Затова не е излишно да повторим условията за участие в томболата.

Желаещите да пробват късмета си трябва да дойдат на стадиона най-късно до 18.30 ч, за да могат да пуснат отрязъка от билета си с прогнозата за крайния резултат в кутиите на стадиона. Това трябва да стане най-късно до 19,15 ч, когато започва томболата за голямата награда. След тегленето камера ще фокусира точно печелившата седалка, за да се провери дали късметлията е заел мястото си. Той ще стане притежател на новата кола при още едно условие - да познае крайния резултат от мача.

Томбола ще има и на почивката между двете полувремена, когато ще се печелят фенартикули.

Освен с томболи, зрителите ще бъдат зарадвани и с развлекателна програма преди мача. На терена ще излязат нови балетни формации. Нов танц е подготвил и клубният талисман Шарки. На екрана на информационното табло ще бъде излъчен филм от откриването на реконструирания стадион за мача с Левски преди десет дни. За пръв път по време на мача на същото табло при спиране на играта ще бъдат пускани клипове на спонсорите на Черноморец Бургас. Тази реклама се прави по модел заимстван от европейските стадиони.

На стадиона ще бъдат поставени и благотворителни урни, където присъстващите на стадиона ще могат да дадат своята лепта за Гого от Тоника, който се нуждае от средства за животоспасяваща операция. Както е известно ръководството на ПСФК Черноморец Бургас дарява 5 000 лева, които ще бъдат преведени по банковата сметка за дарителство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
13.04.2010 18:40

*lol* Коли ,пари , жени - а стадиона празен , при това безплатно... *beer*

ZeRo_CooL_Pz
12.04.2010 19:58

Се пак тва е България и колата отива там от където е дошла...за другите награди съм съгласен че може да се спечелят,но колата няма да я вземе някой случаен *thumb_up*

juventino21
12.04.2010 19:45

браво *smile* евала за инициативата - и за Гого, и за желанието да се съберат зрители на скромното ни първенство