Масчерано: Един ден ще се върна в Ривър Плейт

19:40
Масчерано: Един ден ще се върна в Ривър Плейт
Дефанзивният полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано заяви, че иска един ден да се завърне в родината си.

Аржентинският национал преговаря за нов договор с мърсисайдци, след като преди по-малко от година бе свързван с трансфер в Барселона.

Бившият играч на Уест Хям е един от най-постоянните футболисти в тима през този сезона и макар да има някои все още недоуточнени детайли, се очаква да подпише нов контракт с "червените". Независимо, че е щастлив да прекара най-добрите си години в Ливърпул, Масчерано не смята, че след пет години ще играе във Висшата лига. Аржентинецът иска в края на кариерата си да се завърне в Аржентина и по-специално в бившия си клуб Ривър Плейт.

"Никога не знаеш какво може да стане и не искам да се ограничавам от това което казвам, но не мисля, че ще остана тук вечно. Точно в момента мисля да играя още три, четири години на най-високо ниво и после да се върна у дома, където качеството на футбола също е добро. Искам да се насладя на аржентинския футбол за още четири или пет години и бих се радвал да го направя в Ривър Плейт, клубът, който ми е дал всичко и се отнасяше толкова добре с мен", сподели Масчерано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация