\"Анелка и Дрогба са в скандал\", надява се капитанът на Болтън

17:02
\"Анелка и Дрогба са в скандал\", надява се капитанът на Болтън
Капитанът на Болтън Кевин Дейвис заяви, че според него звездите на Челси Дидие Дрогба и Никола Анелка не са в добри отношения и това ще навреди на играта на "сините" в предстоящите мачове.

Както е известно, преди време Дейвис беше съотборник на Анелка, когато френският нападател носеше фланелката на Уондърърс.

"Никола е доста непредсказуема личност. Почти невъзможно е да разбереш какво си мисли той. Доколкото го познавам обаче, ми изглежда, че нещо между него и Дрогба не е наред", коментира Дейвис преди утрешното гостуване на Болтън на "Стамфорд Бридж".

"Когато двамата са на терена, не мисля, че имат особено добро разбирателство. Вижда се, че в случаите, в които Анелка е сам на върха на атаката, той просто лети", допълва Кевин Дейвис пред "Болтън нюз".

"Просто в момента не мисля, че Никола е много щастлив в Челси. Въпреки това обаче, той е много добър играч и винаги представлява голяма опасност", казва още нападателят на Уондърърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
13.04.2010 15:15

Виж ся,къв различен цвят на хората кви 5 лева?Аз не разделям хората на черни,жълти,бели и т.н..Тука изразявам мнение като не ти харесва не си ти човека дет шми каже на кво имам право,кой щял ме банне и т.н..АЕ GTFO!

AviMC
12.04.2010 19:58

YAYA, първо коментара ти изобщо не е по темата. 2-ро, ако имах права бих те баннал за вечно и изтрил мнението ти по-долу/това се отнася за всички, които не харесват хора с различен цвят на кожата от техния/. Това твоето е не е свобода на словото!!! 3-то, което не харесваш не го гледай! Пиши само позитивни неща, стига негативизъм и обиди към който и каквото и да е.
По темата: Не мисля, че има признаци на напрежение м/у двамата. Всичко ще се види във вторник. Пожелавам здраве и късмет на всички в CHELSEA *beer*

zizinho
12.04.2010 17:13

Никът ти е YAYA и казваш , че неможеш да гледаш горилата Дрогба *wonder*

YAYA
12.04.2010 17:04

Анелка е единствения ми симпатичен играч от Челси.
Другите немога да ги гледам особено горилата ДроГба..