Големия Сам: На Берба му куца завършващия удар

12:22
Големия Сам: На Берба му куца завършващия удар
Мениджърът на Блекбърн Сам Алърдайс обяви, че без Уейн Рууни на Манчестър Юнайтед му липсва голмайсторска мощ. Специалистът смята, че българинът Димитър Бербатов е много класен, креативен футболист, но му куца завършващия удар.

"Ясно се видя, че те не са същият отбор без Рууни. Като погледнем статистиката от мача, изглеждаше нормално те да вкарат поне един гол", коментира Алърдайс.

"Не мисля, че защитниците ми са били груби с Бербатов. Той е класен играч и е нормално момчетата да го пазят отблизо и да не му дават пространство. Той е много креативен футболист, но в последно време завършващият му удар не е на нужното ниво", допълва специалистът.

"Не смятам, че Юнайтед вече са загубили титлата. Челси може да се провали в следващите си мачове и тогава "червените дяволи" ще имат възможност да се върнат на върха", каза още Алърдайс, който не крие, че е добър приятел със сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holliwood
12.04.2010 21:48

значи според мен Берба има голяма класа *smile* но в него липсва хъс,сила,самочуствие на терена и бързина *sad* иначе без спор притежава голяма класа която е много рядко показва *evil*.Като съм казал че става за Арсенал или Барселона написах и че само му липсва повече бързина т.е да да тича в напрежение и да мисли по трезво *devil*

danman
12.04.2010 16:43

Наистина е за учудване,че безплатната подвижна реклама на Бербатов MeToDueB не се е появил още,да ни убеждава в прекрасната игра,техника и пасчета на Бербо.Смятах,че нашето момче ще се стегне малко и ще направи нещо,но...Пак излагане.Такъв мач на Юнайтед не бях гледал.Пълна апатия и безразличие.Те вече са се предали.

Lollipopp
12.04.2010 16:16

holliwood - един футболист е класен когато може и да завършва атака *wink* в случая Барбарита не го може а и както казаха вчера по диема , след като подаде топката остава на място и чака другите да свършат неговата работа *sick* сега само чакам да се появи Методиев и да започне да убеждава че Барбутката е голям и велик футболист *joking*

baikufragista
12.04.2010 14:07

Барбуков не става дори и за Миньор Брежани.Все пак футболът е мъжки спорт, а Барбубав е мекотело .

Futbulfen
12.04.2010 13:56

holliwood душевно болен ли си,какъв си? Как може да кажеш,че тая мърда става за Арсенал,а камоли за Барселона..?! Извинявай ама ми се струва,че ти мач на Барби не си гледал.

holliwood
12.04.2010 13:34

Бербо трябва да поработи над завършващият удар иначе и без спор има голяма класа *thumb_up* тои по става за отбори като Арсенал и Барселона само че в Барса трбва да има бързина *sad*

Futbulfen
12.04.2010 12:57

То да беше само това..БарбукоФ е много далече от големите футболисти,ама много.

ManUtdTillidie
12.04.2010 12:55

Еми прав си е това не е за балерини , да му търсят сметка че са играли футбол а не са пуснали Бербатов да си ги мине всичките.