Тоти: Тук горе е студено

11:55
Тоти: Тук горе е студено
Капитанът на Рома Франческо Тоти бе предоволен от излизането на тима му на върха в Серия "А" след победата с 2:1 над Аталанта, която постави "вълците" с една точка пред Интер в класирането.

"Тук горе, на върха, е студено", пошегува се Тоти след срещата.

"Този резултат ни осигури три много важни точки. Едно нещо е сигурно - ще дадем всичко от себе си. Отсега до края всеки мач ще бъде финал за нас. Ще изиграем всичките си срещи до края с духа, който показахме и срещу Аталанта, а в края ще имаме възможност да оценим сезона си. Първенството е вълнуващо, има борба за всяко място в класирането. Тази година Серия "А" дава на феновете множество поводи да са доволни от футбола, който показват отборите", допълни легендата на Рома.

Следващият мач за "вълците" е градското дерби с Лацио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fitnes_mania8
12.04.2010 13:51

за Рома шампионата за Интер шампионската лига *party*

joko62
12.04.2010 12:41

golemiq_geshan прекалено много дърдориш !!!

golemiq_geshan
12.04.2010 12:12

Остават 5 кръга преди края , а НИЕ сме на ВЪРХА ! Както и споменах в предишни статии по въпроса за титлата , ако някой може да я отнеме от Интер то това е Рома , тъй като сме способни на добри серии и победи дори във лесни домакинства което Милан както споменах и преди не е способен ! В следващите 5 кръга ни предстоят 3 гостувания на Лацио , Парма и Киево ! Единствено гостуването на Парма ме притеснява , тъй като те показаха , че имат амбиции за място в Европа и са способни у дома да победят всеки . Все пак съм оптимист и мисля , че можем да спечелим и 5-те си двубоя до края и да станем шампиони а да не забравяме , че сме и пред финал за купата на Италия след победа с 2-0 първия мач срещу Удинезе ! За Интер в рамките на 20 дена предстоят 6 много важни мача Сред които 2-та сблъсъка с Барса , които са най-важни , Сега през седмицата гостуване на Фиорентина в реванш от Купата , както и важни мачове с Юве у дома идната събота и Лацио на вън веднага след сблъсъците с Барса ! Успех на Рома , нека да станем шампиони тази година , след труда който хвърли Раниери го заслужаваме наистина много ! *beer* *thumb_up* *party*