Анчелоти: Искам да спечеля Висшата лига

11:42
Анчелоти: Искам да спечеля Висшата лига
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти каза, че нищо няма да го направи по-щастлив от титлата във Висшата лига.

"Сините" достигнаха финала в ФА Къп след убедителна победа с 3:0 над Астън Вила и на финала посрещат тима на Портсмут, който изненадващо победи с 2:0 Тотнъм в другата полуфинална среща. Освен това, в неделя Челси получи добри новини след равенството на конкурента за титлата Манчестър Юнайтед, който направи 0:0 с Блекбърн. Така лондончани продължават да водят в класирането с една точка пред "червените дяволи", а и имат мач по-малко.

Анчелоти заяви, че е пределно мобилизиран да спечели титлата в Англия.

"Няма да се задоволя само с победа във финала на ФА Къп. На върха във Висшата лига сме и аз искам да я спечелим. Досега тимът се представя отлично. Това може да е фантастичен сезон за нас, но все още не сме спечелили нищо", сподели Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fitnes_mania8
12.04.2010 13:53

много дълго бе пич просто кажи че ЧЕЛСИ са най-дорбите и това е *thumb_up* *beer*

golemiq_geshan
12.04.2010 11:58

Еми при наглед сигурни 3 точки сега през седмицата срещу Болтън и разлика от 4 точки с Манчестър 4 кръга преди края , титлата изглежда подпечатана ...
Челси има само 2 малко по-трудно гостувания на Тотнъм и след това на Ливърпул но като сметнем , че това на Ливърпул е в предпоследния кръг , когато червените може да са извън всякакви сметки и съсредоточени във Лига Европа , не мисля , че пред Челси ще има някакви спънки по пътя към титлата ! Що се отнася до Манчестър и Арсенал ипредстоящите им гостувания на градските им съперници съответно Сити и Тотнъм , идната събота и сега през седмицата може тотално да ги изхвърли от борбата !