Пената дава премии по 1000 лева

11:07
Пената дава премии по 1000 лева
Димитър Пенев е обещал на футболистите на ЦСКА премия по 1000 лева за победата над Сливен с 4:2. Парите обаче няма да дойдат от джоба на Стратега, а от собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, съобщава "Труд". Всички на "Българска армия" са в еуфория от успеха на чужд терен, дошъл след половин година чакане.

Победата бе едва трета за ЦСКА през 2010 година след 3:2 над Локомотив Пловдив и 4:1 над Спортист Своге. И след двата двубоя футболистите взеха бонуси.

В ЦСКА се надяват македонския национал Игор Митрески да се излекува, за да е готов за тежката финална серия. Днес защитникът трябва да лети за Германия, където в елитна клиника ще прегледат възпаления му ахилес.

Отбраната е най-слабото място в ЦСКА. Юношата на тима Павел Виданов и Апостол Попов са далече от идеалната двойка централни бранители, въпреки че бившият играч на пловдивския Ботев вкара третия гол срещу Сливен.

Междувременно стана ясно, че кръгът на интелектуалци на ЦСКА ще бъде преоснован в четвъртък на стадион "Българска армия". В него ще влязат всички известни фенове, които симпатизират на "червените". Част от тях може да бъдат включени в управлението на ЦСКА, но без да получават пари засега.

ВИП-овете се страхуват да не се превърнат в една от най-нефункциониращите структури в историята - обществения съвет при Александър Томов. Тогава членовете му рядко се събираха, без право и възможност да вземат някакво решение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация