Албиол: Истината е, че Барселона просто са по-добри

10:47
Албиол: Истината е, че Барселона просто са по-добри
Защитникът на Реал Мадрид Раул Албиол призна след загубата на неговия тим от Барселона, че каталунците просто са по-силният отбор, поне за момента.

Шампионите надиграха "Кралския клуб" след голове на Лионел Меси и Педро Ледесма, в резултат на което излязоха на върха в Испания, с три точки пред вечния си враг Реал Мадрид. Раул Албиол, който се присъедини към състава на Мануел Пелегрини през лятото с трансфер от Валенсия, призна, че Барселона просто са показали, че са по-силен тим от Реал.

"Точно в момента, като отбор, Барселона са по-добри. Трябва да ги поздравим, това бе тежък мач, но ние трябва да подобрим играта си и да се опитаме да спечелим оставащите мачове до края", каза бранителят.

Той подчерта, че тимът му трябва да продължи да се бори за всяка победа и да се поучи от грешките, които допусна при загубата от Барса.

"Пропуснахме възможност да прибавим три точки към актива си и да направим важна крачка към спечелването на титлата. Има седем мача до края и ще трябва да почакаме, за да видим какво ще се случи в тях. Не успяхме да играем колективно. Провалихме се у дома, а в редиците ни имаше много ентусиазъм, но въпреки това не успяхме да спечелим. Трябва да си извлечем поука и да подобрим играта си", допълни бившият играч на Валенсия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари