Грант: Играхме невероятно

10:19
Грант: Играхме невероятно
Мениджърът на Портсмут Аврам Грант похвали играчите си за сърцатата им игра при победата с 2:0 над Тотнъм в неделния полуфинал за ФА Къп.

Двата тима не си вкараха гол в редовното време, но в деветата минута на продължението Фредерик Пикион даде преднина на "Помпи", преди Кевин-Принс Боатенг да вкара от дузпа в 116-а минута, отсъдена за нарушение срещу Аруна Диндан.

"Беше страхотно. Чувствам се невероятно, защото никой не знае какво е да си мениджър на Портсмут през този сезон. Да се молим ден след ден да няма новини, защото всички новини, които научавахме бяха лоши. Сега обаче получихме най-добрите възможни новини. Мисля, че това беше велика победа, защото не бе замесен само футбола. През целия сезон не ставаше дума само за футбол. Трябваше да се борим с много други неща. Това, което постигнахме, беше невероятно. Тотнъм имаха две възможности, но пред нас се откриха наистина чистите положения в мача. На финал сме, отбелязахме голове. Играхме невероятно. Петима играчи бяха контузени. В последната ни тренировка преди срещата двама футболисти получиха травми. Много играчи играха на нетрадиционни позиции, а освен това нямахме защитник на пейката. Въпреки това сме на финал. Какво да кажа?!", заяви щастливият мениджър на изпадналия в събота тим на Портсмут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
12.04.2010 17:30

незнам колко невероятно са играли , но победиха благодарение на "превъзходния" Уембли и на още по "превъзходния" Уайли *thumb_down*