Левски пита за двама от Брестник

09:35
Левски пита за двама от Брестник
Шампионът Левски е направил запитване за футболистите на Брестник Николай Годжев и Николай Байраков, пише "Меридиан мач".

"Сините" са провели разговор с хора от щаба на петия в Източната "Б" група по какъв начин дуото ще може да акостира на "Герена".

Стражът Николай Годжев е юноша на Септември, като бе подгласник на Цветозар Личев от началото на шампионата, но откакто застана под рамката, в поредица от срещи няма допуснат гол. Защитникът Николай Байраков също е апетитна хапка за тима от "Герена", тъй като отборът на Георги Иванов има крещяща нужда от бранители.

Гонзо оглежда млади таланти от втория ешелон за селекция, след като собственикът Тодор Батков едва ли ще отпусне средства за селекция след края на шампионата. От щаба на Левски ще следят изявите на двамата играчи на Брестник до края на първенството, след което ще решат дали да ги привлекат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
12.04.2010 10:40

Ами тия тюфлеци от школата какво ще ги правят!Нащите юноши не стават за Левски,еми като не стават какво правят там?Кои ги одобри да тренират в Левски и това ли не знае Шматков?И сигурно не знае,че в школата тренират не деца с футболни таланти а такива чийто родители си плащат за болните си амбиции децата им да са новите стоичковци.....!