Натискат Зафето да пуска Гранден, за да го продадат

09:06
Натискат Зафето да пуска Гранден, за да го продадат
Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов посъветвали треньора Адалберт Зафиров да пуска Елиот Гранден като титуляр във всеки мач до края на сезона, пише "7 дни спорт".

Причината е ясна – един от малкото качествени чужденци на "Армията" да бъде забелязан и трансфериран през лятото. Говори се за интерес към него от страна на руски клубове и дори от английския Блекбърн. Гранден има два гола за "червените", но изявите му са на приливи и отливи.

Говори се, че Зафето не е никак доволен от вмешателството в работата му. Въпреки това той отново пусна нападателя в стартовите 11 срещу Сливен. Елиот вкара един от головете, но не впечатли повече. Гранден не е сред любимците на треньора, който след мача с Монтана (1:1) дори го нарече марда. Недоволен от арогантното поведение на французина на терена, младият специалист беше категоричен, че няма да разчита на играчи, които не се раздават на тренировките и двубоите.

В същото време Зафиров продължава да недоволства и от ролята на Димитър Пенев в клуба. Той е изнервен да не би Стратега да заеме поста му след края на сезона. Това се видя добре и след мача с тима на Йордан Лечков. Тогава Зафето за пореден път заяви, че той е треньорът и само той ще взима крайните решения, допълва изданието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Krasko0o
12.04.2010 13:35

Бахти тапаците един класен футболист немогат да задържат. Мислят само за пари .. негодници .. *angry* *angry*