Вальо Илиев в ЦСКА от лятото

08:28
Вальо Илиев в ЦСКА от лятото
Валентин Илиев най-вероятно ще се завърне в ЦСКА през лятото, пише "Тема Спорт".

Защитникът в момента прави фурор с представянето си в Университатя Крайова, но договорът му изтича в края на сезона. Илиев бе пред контракт с "червените" и през зимата, но му писна да чака и подписа с румънците.

"Вальо е най-добрият ни футболист. ЦСКА сбърка много, че не го взе. Той е много силен защитник, има необходимия опит и винаги се раздава на 100 процента", коментира пред "Тема Спорт" съотборникът му в Крайова Еуген Трика.

"Истината е, че Вальо искаше много да се завърне в ЦСКА на полусезона и до последно чакаше. В един момент обаче не остана никакво време и той трябваше да действа. Така дойде при нас и сега е звездата на отбора. Нашият лидер. В ЦСКА няма защитник като него. Гледа всеки мач на червените по телевизията и преживява много тежко неуспехите. Виждам го, че страда при всеки несполучлив мач. Определено той обича много ЦСКА", каза още Трика.

От ръководството на "армейците" потвърдиха, че Илиев е сред играчите, които ще опитат да привлекат през лятото. Освен него, пред 31-кратните шампиони има още две опции за централен защитник. Това са Даниел Златков от Миньор и Иво Иванов от Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
12.04.2010 12:15

Вальо е най-големия!Дано да се завърне!

Nikinson
12.04.2010 09:31

Ще направи огромна грешка- ЦСКА не е това което беше ...а скоро няма и да бъде... *beer*