Любо Пенев си търси 100 хиляди лева от ЦСКА

08:11
Любо Пенев си търси 100 хиляди лева от ЦСКА
Проблемите в ЦСКА нямат край. Въпреки че в отбора положението се успокои след победата над Сливен, "Меридиан мач" научи, че босовете на "Титан" отново имат сериозни терзания.

Бившият старши треньор на "армейците" Любослав Пенев е поискал от шефовете на клуба 50 000 евро или 100 00 лева. Става въпрос за последните две заплати на младия специалист. Очаква се в най-скоро време Любо да проведе още един разговор с шефовете, тъй като знае, че клубът е в тежко финансово състояние и не иска да пречи.

Както е известно, на "Армията" Пенев получаваше по 25 000 евро на месец и има да взема заплатите си за ноември и декември 2009 година. Босовете на ЦСКА обявиха като една от причините за раздялата с Любо именно огромното му за родните стандарти месечно възнаграждение. Легендата бе наследен от Йоан Андоне, който получаваше по... 25 000 евро на месец. Само след 6 мача начело на ЦСКА румънецът избяга и в момента тимът е воден от Адалберт Зафиров, чийто съветник е Димитър Пенев. От известно време Любо пък е спряган за треньор на отбор от испанската Сегунда дивисион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари