Бенитес клекна пред шефовете: Май ще трябва да продаваме през лятото!

21:11
Бенитес клекна пред шефовете: Май ще трябва да продаваме през лятото!
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес призна, че продължаващата финансова несигурност на "Анфийлд" може да го принуди да продаде някой от своите топ-играчи през лятото.

Евентуална раздяла на мърсисайдци с капитана Стивън Джерард или испанския нападател Фернандо Торес е обект на спекулации в британската преса от доста време насам и това е доста реалистичен вариант, ако Ливърпул не успее да спечели четвъртото място този сезон.

"За сега не знам дали ще се наложи да продаваме някое от големите си имена, но това ще зависи от намирането на инвеститор. Не мога обаче да гарантирам, че няма да продадем някого. Нашата идея все пак е да запазим гръбнака на отбора. Понякога трябва да се справиш, като продадеш двама или трима футболисти, които не играят в много от мачовете ни, но ако те не взимат участие в нашите срещи, то тогава няма как да вземем много пари за тях", заяви Бенитес.

Изказването на Бенитес идва доста изненадващо, като до този момент испанският мениджър бе твърдо решен да не продава нито една от звездите на тима, въпреки финансовата криза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
12.04.2010 12:29

never_ever, къде Торес при тея негодници бе. Тея всяка титла за 4 я броят, белким имат повече. Иначе тези са най-големите виновници (босовете), защото никакви пари не отиват в играчите и няма как да печелиш, като няма какво да купиш -> вземаш само боклуци като Нгог и си твърдо на загуба. Ако продадем Торес и Джерард, направо да закриват отбора! И тогава ми се струва, че и двамата собственици ще бъдат разстреляни от някой бесен фен на Ливъра, а Рафа не е далече и той..

spitarata
11.04.2010 23:12

Мен не ми се вярва ,но постоянно се пишат неща -ТУ ше продаваме ,ту няма...ту ше вземем нови играчи ,ту няма...бе мн се нервирвам...иначе за фифата аз 2010 играя ма много рядко и са за кво да ме биете *joking*

never_ever
11.04.2010 22:56

само Челси ии ливърпул ще продадат и торес и джерард *lol* *thumb_up*

EnJ0y123
11.04.2010 22:38

Да ще продаваме през лятото... ТЕБЕ !! Плешив олигофрен махай са от тоя велик клуб боклук !! *angry*

Barca_fen112
11.04.2010 22:15

Еми както е тръгнало очевидно ще продават.Джерард не ми се вярва да напусне ,но за Торес е твърде вероятно и най-вероятно ще премине в друг лондонски клуб Челси *sad*

spitarata
11.04.2010 21:44

Тъпи Янки ,за нищо не стават.Ми няма как да станеш милиардер, хората ви даваха пари ма малее ви се.Като кърлежи са тия бе баси...

zinatop_71
11.04.2010 21:24

Ей пич, 2010-та сме! *lol* Излез от неведение и ела в 21-ви век! *lol* *beer*