Лампард ще счупи трансферния рекорд

14:48
Лампард ще счупи трансферния рекорд
Според мениджъра на новака в английската Висша лига Хъл Сити Фил Браун полузащитника на Челси Франк Лампард ще бъде първия играч в света, чиято реална цена на трансферния пазар ще достигне 100 милиона паунда. Наставникът на Хъл заяви, че  английския национал е най-добрия играч в Премиър лийг в момента.

Фил Браун коментира изказването на сър Алекс Фъргюсън, че всеки би платил и двойно повече пари за да гледа изявите на българския нападател Димитър Бербатов. Талантът на капитана на България накара цяла Англия да фокусира вниманието си върху него и всички признават, че Бербо е поредния сполучлив ход на шотландския мениджър на Манчестър Юнайтед. Както е известно през лятото нападателят премина от Тотнъм на "Олд Трафорд" за 31 милиона паунда, което е рекорд за клуба. Браун подкрепя мненията, че българинът може да стане един от великите футболисти на "червените дяволи", но насочва вниманието си към играчи като Франк Лампард и Никола Анелка, както и към Кристиано Роналдо и Уейн Рууни.

Мениджърът на Хъл Сити признава, че в редиците на Юнайтед има блестящи футболисти с изключителен талант, но Челси, воден от Луиш Фелипе Сколари, играе по-добре като отбор. Основната фигура в тима, разбира се, е Франк Лампард. Футболистът, който не се страхува да поема отговорност, който винаги е на ниво, който подава и бележи.

Според Фил Браун халфът на "сините" ще бъде първият футболист, който през трансферния прозорец ще счупи рекорда за най-скъп трансфер, като очаква реални оферти за него от 100 и повече милиона паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LpoolYNWA
22.11.2008 01:32

Едва ли неговата цена в момента е 37млн ... доколкото се сештам на Стиви е 45 а на кристиано 55 ... този коийто може да прехвърли 100млн според мен е Кристиано ...

Resorter
03.11.2008 20:11

Подкрепям, самият Лампард беше заявил, че се чувства щастлив на "Стамфорд Бридж" и подобно на Рууни и Стиви Джи би желал да завърши кариерата си в настоящия клуб.

pafata
03.11.2008 18:52

Малко се е изхвърлил. Лампард ще остане в Челси до края на кариерата си!