Кевин Нолън призова шефовете за \"точни попълнения\" през лятото

19:25
Кевин Нолън призова шефовете за \"точни попълнения\" през лятото
Полузащитникът на Нюкасъл Кевин Нолан заяви, че неговият клуб трябва много внимателно да избира летните си трансферни цели.

Нолан сподели, че тимът има нужда от играчи, които ще помогнат на отбора да се задържи в елита на Англия, като посочи за пример легендите на клуба Алън Шиърър и Гари Спийд. Освен това, според Нолан, новите играчи би трябвало да могат да се нагодят към играта на тима и атмосферата, която ще заварят в отбора.

"Винаги трябва да сме единни - това е най-важното в един тим. Опитахме се да изградим тази единност през сезона. Имахме нужда от това, предвид ситуацията в тима преди началото на кампанията. Тук има страхотен отборен дух и трябва да сме сигурни, че когато привлечем нови играчи, това ще са точният тип играчи, които ще знаят какво значи да играеш за Нюкасъл Юнайтед. Доста футболисти играха тук в миналото, но така и не го разбраха. Имаше само няколко играчи като Гари Спийд и Алън Шиърър, които имаха успехи и бяха способни да устоят на напрежението, създадено от 50 000 фенове", заяви Нолан, който вкара гол шедьовър в мача на "свраките" срещу Шефилд Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
11.04.2010 21:28

А това , което направи точно Кевин Нолън е абсолютна простотия ... Ти да си капитан на отбор от Висшата лига , да си почитан от всички , да имаш своето титулярно място в отбора и уважение от фенове и съотборници и хоп да се преместиш в друг отбор , който най-вече , че е в долния ешелон и е продал неколцина играчи , сред които и най-добрите си ...