Гигс: Все още можем да спасим сезона

15:45
Гигс: Все още можем да спасим сезона
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че тима му все още има шанс да спаси сезона си, въпреки отпадането от Шампионската лига.

Юнайтед изхвърча от Европа след отпадане от Байерн Мюнхен, което остави Англия без представители на полуфиналите в Шампионската лига. Играчите на сър Алекс Фъргюсън вече спечелиха Карлинг Къп, но отпаднаха в третия кръг на ФА Къп след загуба от Лийдс, а освен това вече са аут и от най-престижното европейско състезание. 36-годишният Гигс обаче вярва, че спечелването на титлата ще излекува раните от загубата срещу Байерн.

"Разбира се, че можем да спасим сезона си, въпреки че отпаднахме от Шампионската лига. Предстоят ни пет мача, които трябва да спечелим. Няма да е лесно, но ние имаме силите да го направим. Надяваме се и на грешки от страна на Челси и Арсенал, но нашата цел са пет победи. Поуките от тези разочарования са за младите играчи, за да разберат какво значи да си играч на Юнайтед. Когато бяха на 18 или 19, често имах поводи за разочарование. След това постигнах и много успехи, но запомних тези нощи, когато се чувствах разочарован и не исках да изпитвам това отново. Трябва да понасяш удари в кариерата си, но това как се завръщаш след тях, те прави истински играч на Манчестър Юнайтед", сподели уелсецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marlqk
11.04.2010 17:56

Не е виновен само Бербатов,а целия отбор начело с големия червен нос.Само той не разбра ,че пенсионерите нямат място на терена.Единствено Ван Дер Сар има място там.Докога ще играят да 40,50г ли?

mrkamenica
11.04.2010 17:26

С тоя Х не знам дали ще спасите сезона *lol* *lol* *party* *beer*