Несебър излъга Дунав в дербито на Източна Б група

12:50
Несебър излъга Дунав в дербито на Източна Б група
Съставът на Несебър успя да победи с 2:0 гостуващия тим на Дунав Русе и по този начин запази отлични шансове за първото място в Източната Б група на родния футбол.

И двете попадения в срещата реализира нападателят Венцислав Христов, който се разписа в 80-а минута и добавеното време на срещата. За първото си попадение Христов получи подаване от дясното крило и отправи удар към вратата, който беше блокиран. При повторният си опит за шут стрелецът на Несебър намери отлично топката и я прати в мрежата на Дунав. В добавеното време на срещата след чудесна контраатака Венци Христов получи страхотно подаване, която го изведе сам срещу стража на Дунав и нападателят сложи точка на спора след техничен удар.

С постиганата победа съставът на Несебър се приближи на само три точки до лидера Дунав Русе и запази шансове за първото място до края на първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
11.04.2010 14:12

Абе то целия ни футбол както и държавата ни за нищо не стават, ама както и да е. Абе само ДУНАВ *wink*

DenteMente
11.04.2010 14:10

Е то е ясно,че в Б група е пълна порнография *lol* А група ми стана интересна като грандовете се дънят постоянно... ама в Б група си е тотална щета Там всеки отбор с малко повечко пари е в 3-ката. Има отбори дето дават заплати като на общаци кой ще ги пусне в А група?

Crissstiano
11.04.2010 14:02

plamo_85 Ако си мислиш,че в "Б" група всичко е кристално чисто си много далеч от истината.Нещатата там може и да са по-зле от "А" група,пък да не ти обяснявам какво става при аматьорите.

plamo_85
11.04.2010 13:56

ManUtdTillidie като не ти пука не ги гледай бе, кой те кара да го правиш. Като не ти пука защо пишеш излишни коментари? Явно те е яд за Ман Юн *smile* Освен за тях повечко да пишат, а как се издъниха срещу Байерн М. Дори ми се струва че малко внимание отделят на Б групите, там е истината, а не в подкупната ни елитна А група...

petar67
11.04.2010 13:15

Истински футбол се играе в Б-групите.Момчетата играят почти без пари и публиката е много повече дори на т.н.дербита на"грандовете".Много е лесно да си фен на Барса,Манчо,Реал...Който е гледал мача видя,че Дунав играха добър футбол.Успех момчета-А група ни зове!САМО ДУНАВ!

ManUtdTillidie
11.04.2010 12:57

В дербито на калитарите , кво ни давате да ги гледаме тези бе Уинър , знаете ли колко ми пука за тези слабаци.