Фенове заплашват футболист с пистолет, крадат екипите на отбора

17:27
Фенове заплашват футболист с пистолет, крадат екипите на отбора
Фенове на аржентинския втородивизионен отбор Спортиво Италиано заплашиха своите любимци с оръжия и им откраднаха тренировъчните екипи, заради това, че клубът изпадна в долното ниво на местния футбол.

Инцидентът, при който фен опрял пистолет в слепоочието на играч на Спортиво, станал факт на вечерната петъчна тренировка на отбора преди вчерашния мач от националния Б шампионат на Аржентина срещу Олимпо. Салватор Д\'Антонио - президент на клуба от Буенос Айрес, който представлява италианската общност в града, се оплака заради това, че местните хулиганите се чувстват "недосегаеми".

"Аз съм в този клуб от 15 години и никога не съм имал подобен проблем. Хулиганите нямат никаква представа какво е да се трудиш всеки ден за хляба си и тъй като в страната има пълно беззаконие, те се възползват от това".

Теренът на Спортиво Италиано се намира само на 500 метра от тренировъчния комплекс на Аржентинската Футболна Федерация в покрайнините на Буенос Айрес, като там Диего Марадона тренира "гаучосите". Играчите на Спортиво разказаха пред медиите, че са били шокирани, когато един ден извадил пистолет и го опрял в главата на нападателя Густаво Бритос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

masterpeace
14.04.2010 13:11

Спокойно, бъдещето е в нас и ние сме в него. След някоя и друга годинка и тука ще настане такъв, че и по голям хаос. Те сега първолачетата вече не щат да пишат в училище, свалят си гащите и псуват и бият наред. Не се тревожи... Единствената надежда е Бойко да ни опитоми, щото нали знаете ''кучето скача според тоягата''

ManUtdTillidie
11.04.2010 17:32

*lol* *lol* , вижте всички българи , всички казвате че ние сме най-зле Бербатов е най-зле но вижте и си отдъхнете , не сме най-смешните.