Бенитес: Можем да спечелим титлата

13:33
Бенитес: Можем да спечелим титлата
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес настоява, че воденият от него отбор все още има сили и вяра за спечелване на английското първенство по футбол през този сезон. Както е известно през уикенда мърсисайдци загубиха гостуването си на Тотнъм с 1:2 и  отстъпиха първото място във Висшата лига на Челси.

"Имаме качествата и манталитета за спечелване на титлата, но трябва да поемаме някои рискове. Челси показват постоянство, въпреки, че ги победихме. Това трябва да прави и на нашия отбор", заяви Рафа Бенитес.

"Разочарован съм от загубата от Тотнъм, защото за всички бе видно, че ния бяхме по-добрия отбор. На всеки може да се случи подобно нещо, но ние не се тревожим, защото имаме характер, качество и отличен екип", каза още испанският мениджър на 18-кратните шампиони на Англия.

Утре Ливърпул се изправя срещу Атлетико Мадрид на "Анфийлд" в града на Бийтълс и Бенитес заяви, че звездата в нападението на мърсисайдци Фернандо Торес ще бъде готов за срещата. Вероятно испанският голмайстор, който се възстанови от контузия, ще излезе титуляр срещу бившия си клуб или най-малкото ще бъде резерва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
03.11.2008 18:50

А кога беше последната им титла, че нещо не си спомням?

lar6
03.11.2008 18:18

Аве, Мирон ли си, Пирон ли си какъв си незнам ,ама явно не знаеш че ЛИВЪРПУЛ е наи-великия клуб в Англия,със най-много титли от който и да е било отбор в Англия.И пак ще е номер едно!!!!

Mirone
03.11.2008 17:24

Вие можете,но НЯМА да я спечелите,защото сте Ливърпул.