Фенове и играчи отбелязват 97 години Славия

13:10
Фенове и играчи отбелязват 97 години Славия
Напрежението между отбор и запалянковци в Славия, ескалирало след срамното отпадане за купата в Етрополе, сякаш започна да спада. Въпреки че някои фенове обиждаха играчи и треньора Вили Вуцов, въпреки добрата игра и победата с 1:0 срещу Миньор на "Българска армия", съобщава "Труд". След мача треньорът каза, че не се нуждае от подобна подкрепа, два часа по-късно президентът Венцислав Стефанов от сайта на Националния клуб на слависта призова феновете да застанат зад отбора за предстоящите домакинства.

Слависти, подкрепете отбора във важните мачове срещу Литекс и Черно море - каза Стефанов:

"Знам колко ви боли от срамното отпадане за купата. И мен ме боли също толкова много. Но шансът ни за добро класиране и за участие в Европа още е жив. Ще е глупаво да го изпуснем заради необмислени постъпки. Не одобрявам това, което каза Вуцов по адрес на някои фенове след мача с Миньор. Но няма как да одобря и тяхното крайно поведение по време на този двубой."

Очакваше се снощи запалянковци да отбележат 97-годишнината на Славия с купон в ресторант Под върбите, на който от отбора бяха поканени вратарят Райс М\'Боли и голмайсторът Жуниор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация