Черно море бeз половината отбор в Ловеч

11:52
Черно море бeз половината отбор в Ловеч
Черно море едва ли ще успее да спре лидера в класирането Литекс по пътя му към титлата, съобщава "7 дни спорт" Варненци са без пoловин отбор титуляри. Треньорът им Велизар Попов понесе нов тежък удар, след като в лазарета попаднаха още двама ключови футболисти - нападателят Герасим Заков и халфът Адемар.

Въпреки проблемите те все още гледат към третото място, но пътят дотам минава през победа в Ловеч, която е малко вероятна. Литекс ще гони нов успех в третото поредно домакинство. Оранжевите имат за цел отново да направят разликата с Локомотив (Сф) 4 точки, за да имат повече спокойствие два кръга преди директния сблъсък с железничарите.

СХЕМИТЕ
Литекс ще излезе в обичайната схема 4-2-3-1. Единствената промяна може би ще е на десния фланг на атаката, където ще се завърне бразилецът Том.
Черно море ще заложи на 3-4-2-1. Пред тримата централни защитници - Сашо Александров, Танко Дяков и Никола Домакинов ще играят халфовете Александър Александров и Бачев, заедно с двойката опорни полузащитници Борносузов и Димов. В предни позиции ще действат Маркес и Колев, а сам в нападение ще се напъва Божилов.

КОНТУЗЕНИ
В Ловеч всички футболисти са налице за мача с Черно море, докато Велизар Попов има куп кадрови проблеми - аут за мача са Милен Петков, Георги Илиев, Мирослав Манолов, Герасим Заков и Адемар.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Литекс победи трудно Миньор с 1:0 в Ловеч.
Черно море надигра Спортист с 3:0 във Варна

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация