Меси наплю халф на Малага

12:28
Меси наплю халф на Малага
Аржентинската суперзвезда на Барселона Лионел Меси рискува да загуби добрия си имидж, след като бе уловен от камерите на испанска телевизия да плюе по противников футболист по време на срещата на каталунците с Малага в събота вечер. Двубоят от 9-я кръг на Примера дивисион завърши при резултат 4:1 за Барса, а едно от попаденията бе дело на национала на Аржентина. Мачът се игра под проливен дъжд, който превърна терена в истинско изпитание за футболистите.

21-годишният Меси спечели сърцата на цялата футболна общественост с невероятната си игра и изпълненията си на терена, както и с пестеливите си изказвания пред медиите. Аржентинецът е известен със своята усмивка и със запленяващите си умения, като до сега не е влизал в сериозни пререкания с противников футболист.

В събота вечер на "блатото" в Малага, Меси бе хванат как заплюва португалския полузащитник на домакините Дуда, който отбеляза единственото попадение за своя отбор в този мач.

Не се знае от какво точно е бил провокиран Лионел Меси в тази ситуация, но медиите в Испания са крайно изненадани от реакцията му. Все още не е ясно дали ще има санкции към звездата на Барселона за некоректната му постъпка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация