Юве напира за френско дуо

16:06
Юве напира за френско дуо
Закъсалият през този сезон италиански гранд Ювентус обмисля да привлече две френски остриета в състава си – Карим Бензема от Реал Мадрид и Йоан Гуркюф от Бордо.

Бензема не успя да си извоюва титулярно място на "Бернабеу" и може да напусне още през лятото. "Старата госпожа" пък почти сигурно ще се раздели с Давид Трезеге, а Карим изглежда подходящ заместник на сънародника си.

"Бианконерите" са набелязали и звездата на френския шампион Бордо Йоан Гуркюф. Цената на футболиста е 25 милиона евро. Юве може да предприеме следния вариант – да вземе Бензема под наем и да плати исканата от "жирондинците" сума за Гуркюф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

notna
10.04.2010 17:37

Бензема си играеше много добре в Лион така че предполагам че в Юве ще заиграе толкова добре асо бъде купен! *smile*

go6etoo2
10.04.2010 16:25

закво да го взимат под наем бензема като могат да продадат Трезеге и Амаури и да го вземат и без тва Микеле Паулучи играе по-добре от Амаури ... Forza Juve !!!!!! *beer*

ceco26
10.04.2010 16:19

Тия италиански отбори не струват! *sick* Ювентус са по-зле и от Портсмут. *party* Интер пък явно печелил титли с помощта на съдиите и супер тъпо играе, а Милан вече пропадат и едва ли ще направят нещо добро скоро време.

brickbat
10.04.2010 16:11

Милан или по - точно Анчелоти много глупаво продадоха Гуркуф, но явно за тях един футболист трябва да е над 30 за да може да играе при тях... Но какво въобще съм седнала да коментирам едно циганско първенство с цигански отбори *erm*