Автогол изстреля Милан на върха в серия \"А\"

07:54
Автогол изстреля Милан на върха в серия \"А\"
Отборът на Милан победи гостуващия Наполи късно снощи с минималното 1:0, но това се оказа напълно достатъчно, за да оглави класирането в Серия "А" с точка преднина пред следващите го на втора и трета позиция отбори на Удинезе и Интер.

Мачът премина изцяло под диктовката на домакините, но Йецо определено имаше ден и отрази не едно опасни положения. С пропуски пред неговата врата през първите 45 минути се отличи най-вече Бориело.

"Росонерите" получиха и числено преимущество минута преди края на първата част, след като Маджио извърши излишно нарушение срещу Амброзини и получи втори жълт картон. С човек повече възпитаниците на Карло Анчелото продължиха да доминират в срещата и в 85-та минута получиха правото да изпълнят дузпа за игра с ръка на влезлия като резерва Пациенца в собственото му наказателно поле.

Бразилската звезда Кака застана зад топката, но и този път стража на Наполи бе на висота и отрази. Нищо обаче не можеше да спаси гостите 2 минути по-късно, когато след изпълнение на фаул от Роналдиньо, голмайсторът на Наполи Денис в опита си да изчисти коженото кълбо го отклони в мрежата.

Съставите на двата отбора:
Милан: Абиати, Замброта, Бонера, Фавали, Янкуловски, Гатузо, Зеедорф, Амброзини, Кака, Роналдиньо, Бориело;

Наполи: Йецо, Сантакроче, Канаваро, Контини, Маджио, Блази, Гаргано, Хамшик, Манини, Денис, Лавеци;

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари