Гаел Клиши: Липсата на зимна пауза провали английските отбори в ШЛ

11:34
Гаел Клиши: Липсата на зимна пауза провали английските отбори в ШЛ
Липсата на зимна пауза във Висшата лига провали английските отбори в Шампионската лига, убеден е защитникът на Арсенал Гаел Клиши.

Според бранителя, натовареният цикъл сряда-събота изцежда отборите, особено когато нямат ваканция по Коледа и Нова година.

"Мисля, че това е тежък удар за английския футбол, но от друга страна е нормално, като се има предвид, че ние сме единственото първенство, което няма почивка през зимата. Например, за мача с Барселона, имахме поне 6-7 играчи, които не можеха да играят заради различни контузии. Това показва, че в края на сезона, независимо дали става въпрос за Арсенал, Челси или Манчестър Юнайтед, английските отбори имат проблеми заради многото мачове, които се налага да играят в сгъстен цикъл", сподели Клиши.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
14.06.2011 18:20

Клиши е прав .. Сър Алекс също иска зимна пауза и много други от мениджърите ..Дано скоро време да измислят нещо по въпроса и очаквам още по-силно представяне на Английските отбори в Шампионската Лига ..
Все пак премиършип е най-силното първенство *wink*

arsenal_spt
10.04.2010 13:46

В България няма база , за да се играе добър футбол.То се вижда , че нашите отбори за нищо не стават . Само Арсенал и това е *smile*