Дани Алвеш: Рууни запълваше дупките, за да блести Роналдо

09:31
Дани Алвеш: Рууни запълваше дупките, за да блести Роналдо
Уейн Рууни запълваше дупките по терена, за да може Кристиано Роналдо да се изяви, докато беше в Юнайтед, коментира крайният защитник на Барселона Даниел Алвеш.

Според бранителя, английският национал е по-добър футболист от португалеца, а "червените дяволи" са по-силни без CR9.

Думите на Алвеш вероятно са и част от психологическата война между Барса и Реал Мадрид преди "Ел Класико" тази вечер.

"Рууни ми е слабост. Той е невероятен, невероятен, направо фантастичен. Начинът му на работа е абсолютно перфектен. Той е по-добър футболист от Кристиано Роналдо, въпреки че португалецът обираше цялото внимание, когато беше в Юнайтед. Тогава Рууни запълваше дупките по терена, само за да може да се изяви Роналдо. Ако трябваше обаче той бе готов да играе и като ляв бек, стига да е полезен на отбора. Мисля, че той игра точно като такъв срещу нас, когато Роналдо пропусна дузпа. Понякога не е много хубаво в един отбор да има много звезди, защото те отнемат от блясъка един на друг. В момента Манчестър Юнайтед е по-добър отбор, отколкото когато там бе Кристиано Роналдо", сподели Алвеш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcb_spain
10.04.2010 20:29

дано пужи му стро6и краката на тая португалска циганка тая ве4ер

ManUtdTillidie
10.04.2010 14:47

31gaitaneca , брато ти не разбираш от футбол и не знаеш какво значи да запълни дупките по терена такаче се вслушай в Алвеш който не само е перфектен фуболист а и много умен човек. А ти си от онези деца който виждат само повърхносното като головете асистенциите и не се вглеждаш отвъд тези неща такаче не спори.

gaitaneca
10.04.2010 11:56

глупости на търкалета аз съм за реал и още от манафите ми хареса играта на роналдо защото той и карлос тевес правеха всичко за юнайтед и накрая да ми каже алвещ че руни запълвал дупките та той почти не правеше нищо по интересно от бербатов те дори го слагаха по фланга за сметка на роналдо за да не е резерва щото феновете го харесват *lol*

krasenco
10.04.2010 11:52

Абе каквото и да говорим,Роналдо си даде своя принус към титлите!Да не говорим,че миналата година,въпреки,че прецака финала,точно той класира отбора на финал,след невероятен гол срещу Порто.

iksvel
10.04.2010 10:54

Не съвсем... 2 финала, единият от които спечелен, срещу четвъртфинал... 3 поредни титли на Англия... По-отборен, по-добър ли е отборът сега - не зная, но с Роналдо отборът беше по-УСПЕШЕН. А мисля, че това е най-важното. И между другото - изобщо не съм фен на Роналдо. Просто е факт.