Пелегрини: Равенството винаги е лош резултат

18:25
Пелегрини: Равенството винаги е лош резултат
Треньорът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини отхвърли възможността неговият тим да играе за равенство срещу Барселона, заявявайки, че то винаги се смята за лош резултат в "Белия балет".

Пелегрини сподели, че не приема мача с каталунците като финал, но е сигурен, че играчите му ще излязат за победата, в опит да продължат отличната серия от победи, която отборът постигна досега.

"Равенството винаги е бил лош резултат за моя тим и никога не сме излизали на терена с мисълта да завършим наравно, а този мач няма да е изключение. Играта на футболистите ми не зависи от противника, независимо кой е той", каза бившият треньор на Виляреал.

"Смятам, че ще бъде открит мач и двата тима ще играят футбол. Барса са в отлична форма и резултатите им в Ла Лига показват това. Освен това, продължават да играят в Шампионска лига. Така, че ние ще трябва да изиграем един наистина силен мач. Не съм уплашен от представянето на Барселона в Шампионската лига. Те наистина са страхотен отбор, но не се наемам с прогнози, просто ще се опитам да мотивирам футболистите ми да играят така, както обичайно играят на "Бернабеу", допълни Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gunner_86
09.04.2010 20:00

пак ша ва бъхтимееееееее маааааааааааааа *party*