Ники Димитров: Ще успеем, ние сме Левски!

17:54
Ники Димитров: Ще успеем, ние сме Левски!
Нападателят на Левски Николай Димитров даде интервю за официалната програма на двубоя Левски - Локомотив Пловдив, поместено в сайта на "сините".

- Ники, би ли описал накратко обстановката в отбора?

- С две думи - напълно нормална. Разбира се, не сме доволни от резултатите, които постигаме, и това е съвсем естествено. Мисля, че нещата вървят към подобрение, тъй като срещу Локо Сф не играхме никак добре и загубихме, срещу ЦСКА също не играхме добре, но завършихме наравно, а в Бургас вече играхме добре, но направихме отново реми. Надявам се с Локо Пд да играем добре и накрая да победим.

- Защо Левски записва толкова лоши резултати?

- Честно да си призная, точно обяснение и точна причина не мога да посоча. Атмосферата е спокойна. Никой с никого не се е карал, не е обвинявал и не е правил скандали. Тренираме нормално, така че не мога да обобщя някаква конкретна причина за този спад.

- В момента медиите доста спекулират за напрежение в съблекалнята на Левски. Каква е истината?

- Написаното не отговаря на истината. Нямам идея защо се публикуват подобни неща. Единственото, което постигат, е да пречат както на нас, така и на футбола като цяло. Запалянковците все по-рядко ще идват на стадиона, когато четат подобни измислици за скандали и т.н.

- Левски се представи добре в Бургас, въпреки че завърши 1:1 с Черноморец. Обновеният стадион спомогна ли за това?

- Няма начин обстановката да не окаже влияние. Според мен настройката ни бе отлична. Пълните трибуни, хубавият терен и противникът, който позволява да се играе футбол и се опитва да се надиграва с нас, допринесоха за сполучливата продукция. Тук е моментът да поздравя отбора на Черноморец и най-вече тяхното ръководство. Цялата организация бе на много високо ниво.

- За какво ще се борите до края на сезона?


- За титлата предлагам да не говорим, но влизането в зона Европа е реална цел и смятам, че ще я постигнем. Всичко е в наши ръце и ако не започнем да бием наред, няма как да се получи. Най-тежките срещи вече минаха.

- Мнението ти за предстоящия съперник на Левски - Локомотив Пловдив?


- Познавам ги бегло, но взеха важни победи и точки. Мисля, че са стойностен отбор, привлякоха доста добри футболисти. Доколкото чувам, разполагат и с добър треньор. Според мен ще успеят да се спасят, защото са тим, който заслужава да играе в "А" група. Трябва да сме концентрирани и да ги бием.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация