Здравков: С игра като в Бургас ще победим

16:26
Здравков: С игра като в Бургас ще победим
Треньорът на Левски Антони Здравков очаква неговия тим отново да покаже добра игра и да стигне до пълен успех срещу Локомотив Пловдив в утрешния двубой от 23-и кръг на първенството, предаде репортер на БГНЕС.

"В групата за мача фигурират 18 човека, колкото можем да впишем в тимовия лист за срещата. Сред тях не са хората, които през седмицата не са се чувствали добре здравословно и не са тренирали пълноценно. В групата са само здрави футболисти, напълно са готови за мача", заяви Здравков на брифинг на "Герена".

По неговите думи Дарко Тасевски все още сам не се чувства напълно възстановен, готов за игра и затова ще пропусне утрешния мач със "смърфовете". Възможно е македонецът да намери място в състава за гостуването на Берое в междинния 24-и кръг в средата на идната седмица, или в групата за домакинския мач със Спортист Своге през следващия уикенд. "Лесно не може да се победи който и да е противник. Локомотив Пд направиха според мен добра селекция за нашите стандарти, отделно от това имат и от миналата година добри футболисти и не виждам как ще ни е лесно в утрешния мач. Но ако ние играем както в Бургас, поне както през първото полувреме и си вкараме положенията, ще победим. Ясно е за всички, че в последните мачове не сме убедителни. За мен е малко несериозно да говорим че програмата ни е лесна, тъй като всички отбори с които ще играем имат своите цели и гонят по-добро класиране", допълни Здравков.

"Телкийски има проблем в глезена, което не му позволява да играе в голяма част от мачовете според неговите думи. Казва че изпитва болка. Сашо Александров е футболист с големи качества и има голямо желание да се докаже отново. Ние обаче играем в момента със схема в която той трудно може да нагоди", отговори Здравков на въпрос защо по-рядко се разчита на Телкийски и Александров. "Колкото до Данчо Тодоров, той ни направи шампиони миналата година така, че за нас ще бъде минус факта, че той няма да играе", завърши шеговито Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
09.04.2010 16:49

каква игра какви 5лева да е жив и здрав съдията.....днес дадохте ли му премия и на него *lol*