Ван Гаал: Барса биха ни били в девет от десет случая

17:17
Ван Гаал: Барса биха ни били в девет от десет случая
Треньорът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал заяви, че Барселона вероятно ще победи неговия тим в девет от десет случая, но въпреки това той запазва надежди за трофея в Шампионската лига.

Байерн отстрани Манчестър Юнайтед през седмицата и си подпечата билета за полуфиналите, където ще срещне френския гранд Олимпик Лион. В другият полуфинал ще мерят сили носителят на трофея Барселона и Интер, което значи че ван Гаал може се изправи срещу един от бившите си отбори в лицето на каталунците.

Холандецът обсипа със суперлативи испанския гранд, но ясно заяви, че не ги смята за непобедими.

"Винаги съм казвал, че Барселона е най-добрият тим в Европа, а след него се нареждат английските Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед. Ние вече победихме Юнайтед и показахме, че можем да надделеем над всеки отбор. Барса наистина са много силни и вероятно биха ни победили в девет от десет случая. Въпреки това, съществува вероятност единственият мач, в който ние бихме ги победили да е финала на Шампионската лига, който ще се играе на "Бернабеу", каза бившият треньор на каталунците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
09.04.2010 20:58

Абе...топка-кръгла е. *lol* Предполагам поне един куриозен мач сте виждали, в който или тотално властващият отбор не може да вкара, или го прави чак в последната минута. Отделно, че и съдийството куца. И настроение и желанието за игра на играчите също е много важно, защото без добри пасове и различни идеи...не става.

Ghasper
09.04.2010 19:18

клизма клизма ама е факт че винаги си постигат целите макар и с минимални резултати и на ръба не изключвай възможността да е така до края а и байерн са в много тежка серия за 1 месец зеха 1/2 финала за купата елиминираха ман.ю. и са лидери след победата над шалке така че клизма не клизма навсякъде си постигат тяхното САМО БАЙЕРН!!! *beer*

iksvel
09.04.2010 18:29

ceco26, според мен "Винаги съм казвал..." са последните няколко седмици. Защото иначе щеше да спомене и Реал Мадрид, които честно казано си бяха фаворити... докато не отпаднаха *joking* А Барселона не виждам как могат да отпаднат от тея Байерн, дето имат точно 1 силен мач този сезон и той беше срещу бездарния Ювентус в Италия. Клизма срещу Фиорентина, клизма срещу Юнайтед... Така не се става европейски шампион (изключваме Порто )

ceco26
09.04.2010 18:24

Тоя май забравя за Ливърпул? А в ШЛ Пуул не са зле с титлите. Това, че тоя сезон са зле...друга тема. *joking* Колкото до евентуален мач Барса-Б.Мюнхен...след 2рия гол, ако отново Барса се отпуснат ги чака изненада според мен. *wink* Пък и съдиите не са за подценяване-все пак снощи ни показаха какво могат. *lol*

rockamring
09.04.2010 18:20

Само мога да кажа евала за думите на Ван Гаал

Cristian0
09.04.2010 18:19

brickbat точно обратното Барса-Лион е финала и на мен лично мн ми се иска Лион-Шампион *stop* *party* *beer*

iksvel
09.04.2010 17:49

Приемайки, че това е вярно, шансът му дори е 1/9, ~ 11%, защото един път вече ги биха *joking* А ван Гаал да говори, като отстрани Лион. В интерес на истината, Фиорентина е отражение на Лион - играят по еднакъв начин, но за мен французите са по-добри отбор. Ако досега Байерн минаха през ада 2 пъти, за да стигнат до полуфинал, поне още 2 ада ги чакат срещу Лион.

don_a4o
09.04.2010 17:43

НИКОЙ НЕ Е ЗА ОТПИСВАНЕ.Може финалът и да е Лион-Интер всичко е възможно,но Барса и Байерн са фаворити да са на финала нека видим какво ще стане то с приказки нищо не правим и помагаме не зависи от нас и Барса не са непобедими

blackjack87
09.04.2010 17:32

Ха явно Ман Гаал подценява Лион, но ако те играят така както срещу Реал,на Байерн ще им е почти невазможно да ги отстранят.

shizofrenik
09.04.2010 17:22

Барса е НОМЕР1 и ще наебе яко немците с класи над тях са просто.