Сър Алекс: Вярвам на Димитър Бербатов

15:21
Сър Алекс: Вярвам на Димитър Бербатов
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отхвърли категорично появилите се информации, че е загубил доверие в Димитър Бербатов и ще продаде българския нападател през лятото.

Капитанът на българския национален тим трябваше да води атаката на английския шампион срещу Байерн Мюнхен, но вместо това, Фъргюсън избра да започне мача с невъзстановения Уейн Рууни. Шотландецът пък привлече вчера мексиканския голаджия Хавиер Ернандес, като на Острова веднага започнаха спекулации, че Бербатов ще бъде продаден през лятото. Фърги обаче заяви днес:

"Да, аз продължавам да му вярвам! Той е добър играч и няма абсолютно никаква причина да поставяме това под съмнение. Димитър се справи доста добре в мачовете ни напоследък, но ние предпочитаме да играем с един нападател. Когато в сряда ни изгониха човек, нямаше нужда да вкарвам нападател в игра, защото всичко, което се опитвахме да направи бе, да се защитаваме."

Бербатов ще започне в атаката на английския шампион във важното гостуване на Блекбърн в неделя, тъй като Рууни продължава да лекува своята травма в глезена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
10.04.2010 00:11

бе коментирайте си каквото искате, не сте прави така или иначе .. това да отричате всичките му положителни качества .. заради неговия стил, че не гони безнадеждните топки, не бие всяка топка към вратата .. а не е лаком, подава .. мисли за отбора .. и само заради това да пренабрегвате заслугите му за Юнайтед .. Пълни идиоти сте с извинение, ама на Бербатов едва ли му пука за вас .. нека си взима по +100 к паунда седмично .. да си играе, да си вкарва .. показвал е и е доказвал какво може .. така че вие, които всячески отричате неговите способности и заслуги се замислете къде сте .. той къде е.. *lol* *erm* Айде лека стига писахте ..

fcb_spain
10.04.2010 00:07

методиев спри да се излага6,на6та манекенка не става за такъв отборо и то4ка фактите говорят то4но това

MeToDueB
10.04.2010 00:04

няма как да не е борбен, при положение, че в наказателното .. собственото си се връща и чисти топката при корнерите, седи на центъра, когато се налага и търси топката .. организира атаки, не са лакоми, а винаги преценява дали е по-добре да изведе някой с перфектен пас, да запази топката, като я върне назад или да стреля (по-рядко го прави това) .. това всичко си е борба .. всичко си е пробягани метри .. помисли малко .. друг стил на игра е. И втория реализатор не са автоголовете, те са третия с 11 гола, а те са фактор във всеки един мач от сезона, докато Бербатов е играл в 20 такива, като титуляр и е вкарал 12 гола, което е много повече .. и ако си мислиш, че Юнайтед на автоголове и късмет могат да карат .. ясно .. или пък Парк да ги спасява .. Айде лека .. стига за днеска, вие си знаете своето, аз моето .. с разликата, че винаги аз това, което казвам е обективно и е истина .. и е точно, а вие само глупости разни .. *lol*

MeToDueB
10.04.2010 00:01

добре омаложаваш цялата му игра и казваш, че не е нахъсан, само защото има свой собствен стил, който в дадени ситуации .. е успешен.. това, че не се ангажира да гони всяка безнадеждна топка и да прави шпагати на всеки да печели топката и т.н .. едната от причините е чисто физическа .. висок е .. и не толкова енергичен, като Рууни .. другата, че просто практикува такъв стил, не стил на играч - идиот, да гони всяка топка .. дори да няма никакъв смисъл в това .. спомням си голове .. които е вкарал само като дебне така .. пак е в играта, някой от др отбор го пренабрегне, че не се бори и не тича за всяка топка .. даде някой по-лек пас .. и нашият му вкара гол или изведе някой съотборник .. прави се на "умряла лисица", както се казва в такива ситуации, дебне и следи играта ..

danman
09.04.2010 23:56

MeToDueB ти знаеш ли кой е втория реализатор на Юнайтед?Това са автоголовете.Не Бербатов.Аз не ти говоря за Кристиано и Рууни / на тях само може да им диша прахта /,а за Македа,който получава минимум заплата и играе с такъв хъс и отдаденост,че Берба може само да му завиди и да се чуди,защо са дадени 30 милиона за него.Ти знаеш, ли че защитниците на някои отбори имат повече вкарани голове от Бербо?

MeToDueB
09.04.2010 23:52

няма как да ме опровергаете .. за това пишете само някакви глупости .. защото когато фактите говорят и Боговете мълчат .. айде лека нощ .. Лоли .. що не коментираш Челси .. по-добри са, нали Юн те дразнят .. хвали се, твойте хора биха Юн 2 пъти .. остави го Бербатов на някой от псевдо феновете в България на Юн, които да го хранят .. тя вече публиката го прие и почна да го аплодиря всячески, защото вижда приноса му .. сигурно от автоголове щяха да дойдат и тия 12 гола на Бербатов и Юн да печели нали .. да бе .. все тая. Сега срещу Блекбърн .. тия които са ушким фенове .. заслужава Бербатов да не влезне в игра .. да видим Парк ли .. Маме Диуф ли .. Карик ли, Флетчър ли ще вкарат .. или Блекбърн ще бият с 1-0 или 0-0 .. без Рууни са 0, без Бербатов са кръгла 0 .. така че признайте приноса му .. 12 гола в 11 мача е много по-добре, отколкото като Оуен .. нз колко има но давам пример .. 6 гола в 2 мача .. *erm*

Lollipopp
09.04.2010 23:47

MeToDueB - да беше споменал че до преди мача с Болтън , Бербатов беше по-зле и от автоголовете на другите отбори *erm* и стига си развивал някави романи *sick* още миналия път ти казах - напиши книга и стига ги философстваш тука *wink* и най-накрая вземи признай че Юнайтед е прекалено голяма хапка за малката благоеградска устичка *thumb_up*

MeToDueB
09.04.2010 23:46

много по-напред .. малко нелогично съм го казал, но можеше чисто и просто да има не от 20 мача 12 гола .. а от 30 .. 17-18 гола

MeToDueB
09.04.2010 23:44

2 от най-важните, а когато през миналия сезон и Рууни и Роналдо имаше период в който не играха срещу Мидбро, Нюкясъл, Болтън .. Тотнъм за Карлинг Къп, кой ги реши тия мачове, има и други .. не мога всичко на спомен обаче, няма и от къде да видя .. Отричате явните неща .. гледате с някакви очила на това, какво е направил Бербатов и какво прави за Юнайтед .. нека Македа е вкарал тогава .. сега какво, когато Бербатов е втория реализатор на Юнайтед .. в тоя отбор няма от кой друг да дойдат головете освен от Рууни и Бербатов .. и по-рядко от Нани .. Рууни не вкарва всеки път, както дадох за статистика от по-горе .. Бербатов е трети по-заслуги за класирането на Юнайтед и никой не може да ме обеди в противното, а можеше да е и много по-напред, ако не беше онази контузия, когато спечели одобрението на феновете за играч на месеца ... и когато Юнайтед играеше с 4-5-1 ..

danman
09.04.2010 23:38

MeToDueB абе човече,ти знаеш ли че Македа получаваше заплата 1000 паунда на месец през 2009 година, влезна в два мача и отбеляза два от най-важните голове за Юнайтед?Моля те не ни убеждавай и не ни приказвай приказки от 1001 нощ

MeToDueB
09.04.2010 23:36

Бербатов е след Рууни и Ван Дер Саар след завърщането си ест .. . и ти го отричаш .. от кой друг щяха да дойдат тия 12 гола и 5 асистенции .. да вярно 10-11 гола от автоголове, ама да не мислиш, че и другите щяха оттам да дойдат .. или може би от Маме Диуф ли е къв е .. или от крайно дефанзивните халфове, които нямат нито точен удар нито свестен пас - Флетчър и Карик ? И + това все коментирате тия фенове .. Бербатов 3 пъти беше номинират за играч на месеца в Юнайтед .. и скоро спечели, а в другия случай беше на второ място след Валенсия .. но някак си ме е яд, че феновете не виждат какво дава Ван Дер Сар на отбора ..

danman
09.04.2010 23:35

Futbulfen поздравявам те!Ние май сме единствените,които си позволаваме да конщунстваме срещу Бербо.Лошо ни се пише. *lol*

MeToDueB
09.04.2010 23:34

добре де Футболфен .. сега не те знам на червените от Юнайтед ли си фен, на сините от София ли си фен .. шарен си някакъв, но .. какво .. нима не признаваш на Бербатов, че с тези си 12 гола в 11 различни мача не е допринесъл за спечелването на точки от тия мачове, в които е вкарал ли ? Нима имаше от къде другаде да дойдат .. да Рууни бие много, вкарва много .. ама Рууни от 29-те си мача, като титуляр .. има голове в 18, в останалите 11 .. отборът има цели 6 загуби, в които се е играло с 4-5-1 .. и ако Рууни не вкара .. естествено няма кой друг и Юн е загубил, а когато Бербатов е бил ползван със система 4-4-2 .. дори и Рууни да не е вкарвал .. със Съндерланд за 2-1 вкара .. ама 2-2 завърши със Стоук за 2-0 и др такива мачове за пример мога да дам .. тогава ако не беше Бербатов кой, като Рууни няма голове в тия мачове .. ? Бербатов е на трето място по заслуги за това Юн да е в добра позиция и с шанс за титла ..

Futbulfen
09.04.2010 23:25

Пфф побърка ме вече..исках да кажа,че има поглед*

Futbulfen
09.04.2010 23:23

Един вели човек е казал: "Когато си в наказателното поле и се чудиш какво да правиш..вкарай топката във вратата,а после ще обсъдим вариантите".Рууни бележи по всякакъв начин (с крак,с глава,с корем,с предмишница ако щеш) и това е същността на един централен нападател.Не да ми се купи по 40мин,да пусне един прецизен пас нялово или нядясно (в повечето случай назад,което е много "трудно") и да ми разправяте,че има опит.Да си ходи в некой средняк..да си вкарва,да му е мирна душица..и на него и на всички фенове на Юнайтед,които вече заради тъпата упоритост на САФ,не виждат как ще се отърват от този "феномен"

danman
09.04.2010 23:12

Абе MeToDueB ти гледал ли си някага мач?Какъв смисъл виждаш във футбола?Всичко е пас,шут и късмет.Знам,че ще ми кажеш,че Берба вижда играта и я прави,но всичко е до късмет и който ми каже,че не е вярно, нищо не разбира от футбол.

MeToDueB
09.04.2010 23:01

Futbulfen напис какъв швейцарски .. Рууни за първи сезон има толкова голове в кариерата си .. вкарвал е най-много по 15-20 .. сега дори той висок 176 см .. има сигурно повече голове с глава .. Рууни стреля страшно много, не влага никаква мисъл в играта си, но е за отбора, не за себе си да вкара той .. стреля постоянно .. стреля по 10 пъти на мач .. все един път влиза, ама да не би всеки мач да вкарва .. 33 гола, ама не ме карайте да вадя примери с Фулъм, Бърнли, Вила .. че не го видях да вкара тогава .. 0-3, 0-1, 0-1 .. Юнайтед имат слаба халфове линия, слаб десен бег, но добър вратар който компенсира и Рууни, който вкарва много, а Бербатов колкото и да го отричате .. 12 гола в 11 различни мача .. в 20 като титуляр. Постижението си е на лице, е да имал е и по-добри в кариерата си и срещу много престижни отбори, но сега обстоятелствата са такива, това е добре, спечелил е точки на отбора .

Futbulfen
09.04.2010 22:55

Добре бе хора..как същата тая халфова линия работи като швейцарски часовник когато пред тях е Рууни..?!Айде обяснете..защото вече ставате смешни

stihopletec
09.04.2010 22:53

Futbolfen гледам Юнайтед още от 95 година.. в момента им липсва атакуващ халф. Методиев е прав, че "те нямат човек, който да може да владее топката, да я изнесе, да я подаде ". Просто халфовата им линия е зле. Проблема не е Бербатов.

Futbulfen
09.04.2010 22:53

Освен т'ва разправяш как той не получавал пас..как били куце халфовете на Юнайтед..но защо т'ва става толкова видно когато Барби е на терена?! Не мислиш ли,че има разлика когато Рууни е на терена..и как изведнъж нашадателя започва да получава топки,да бележи и т.н.Какво се случва..да не би да се сменят и халфовете..

danman
09.04.2010 22:50

MeToDueB защо твърдиш,че за 10 мин. Берба не може да направи и докаже нищо?Кой му е виновен,че не може да се докаже, и да си извоюва доверие и треньора му не го пуска в игра?Това какво значи?Че не е за този отбор.Щом човека дал за него 31 милиона не може да му гласува доверие,за какво говорим?В какво се мъчиш да ни убедиш?Знам,че съм българин и трябва да съм горд с него,но просто няма за какво.Разбираш ли?И колкото и да ми го хвалиш аз виждам за какво става въпрос.И не само аз.

MeToDueB
09.04.2010 22:46

fcb_spain написа: не искам да взимам пример от тебе .. да не би да не ти е платил последния път, като си му правил ? Много си му ядосан май ., *joking*

Futbulfen
09.04.2010 22:45

Знаеш ли Методиев..като се сета,че не си фен на Юнайтед,те разбирам.Ти си някакъв патриот,който встремглаво защитава един ялов,беззъб,бавен,муден и безкрайно мързелив футболист.Каквото и да ти говориме няма смисъл..само се чудя как може да има такива хора..да гледат футбол и да се радват на играта както аз,а в същото време да възхваляваш една патерица която води Юнайтед и националния отбор на България към дъното!?!?! *sick*

fcb_spain
09.04.2010 22:41

методиев ходи да му направи 2 свирки на барби кат толкова му се възхи6тава6

MeToDueB
09.04.2010 22:37

Futbulfen написа: ти май друг мач си гледал, ако говориме за този с Челси 1-2, в който Юн загуби .. те не можеха два паса да вържат .. Парк, Невил .. бяха най-слабите .. Бербатов получи две много обречени центрирания .. в едното удара беше опасен в интерес на истината .. само той стреляше .. 3 удара и 3-те на Бербатов .. другите къде бяха, като беше ясно .. когато системата е 4-5-1, че този който е централен .. по 2,3 ще му висят на главата, както и стана срещу Бербатов .. Сър много сбърка тогава, не пусна Нани .. пусна някакъв си Парк Джи Сунг .. смях пълен. Какво се е разхождал, стоеше на позиция и чакаше някой да даде една свястна топка .. тя дойде в 90-тата минута, когато от воле трябваше да стреля . не се получи. И една, която от някакъв карамбол стигна до него, но 2-ма имаше на главата му .. засуети се, защото беше на левия му крак .. обърна се с гръб да финтира и там Лампард и Тери се справиха и избиха .. и това беше за цял мач, гледайте малко другите .. кой е дал повече на Юнайтед след Рууни и Ван Дер Саар .. именно Бербатов, така че трайте .. научете тая игра .. не е сложна

MeToDueB
09.04.2010 22:34

Юнайтед е отбора с една от най-куците халфови линии, не от всички отбори, но от топ отборите .. те нямат човек, който да може да владее топката, да я изнесе, да я подаде .. Бербатов миналия сезон цял сезон това им правеше .. сега искат от него друго .. еми вкара повече, по-малко асист направи .. какво повече искат .. в Челси имат Лампард, в Арсенал - фабрегас, в Ливърпул - Джерард .. в Юнайтед кой .. Карик ли, Флетчър ли .. Гибсън ли .. ще падна от стола от смях хахахахахахах мн смешно ми стана хьахаьхьха леле боже

Futbulfen
09.04.2010 22:33

В кои мачове бе брат?! Когато трябваше (мача с Челси) се разхожда цел мач..скъса нервите на целия "Олд Трафорд".Той не може да изкара важен мач..не може да се разчита на него и т'ва е факт.А той бе взет именно за това..какво повече да спориме?! *sick*

MeToDueB
09.04.2010 22:31

не направи нищо за да станем шампиони на Европа написал хаха .. с 10 минути в мач ли да направи .. нали Съра има слаба защита и играе с 4-5-1 .. компенсира с тая система, как за 10 минути ще направи чудеса .. много странно оплакване .. на крива ракета космоса и крив .. Бербатов е виновен, че това не е отбор .. те се мразат тия момчета бе .. не си я подават, рядко .. само Руунката .. сигурно ги бие преди мача.

MeToDueB
09.04.2010 22:28

данман ... чакай малко .. Бербатов да не е Господ ? Какво повече да направи .. спаси Юнайтед в доста мачове .. и през двата си сезона ..

danman
09.04.2010 22:25

intermaina по-долното се отнасяше за теб

danman
09.04.2010 22:24

Моята мъка,е че Юнайтед не се класираха на полуфиналите на ШЛ и както изглежда няма да бъдат шампиони на Англия.А Бербо не направи нищо за да станем шампиони на Европа и Англия.Не показа с нищо,че е в най-великият отбор-Манчестър Юнайтед и че иска да станат шампиони.само на думи.А знаете,че делата са важни.Те доказват,а не думите.

Futbulfen
09.04.2010 22:16

Пичага искаш да ми кажеш,че Барби е дал повече на ц(*ка от Марто и Стенли ли..?! Искаш да ми кажеш,че не Марто или Стилиян,а именно БербатоФ беше ваш любимец през престоя си?! Ти норамален ли си..или си на 12,13г.Знаеш ли колко пъти Барби е псуван и заплашван от фенове на ц(*ка..колко пъти майка му разказваше как той не бил приет,как хората го упрекват за слабите игри (спомням си как се спъваше срещу Левски).С една дума мога да ти опиша престоя на тоягата на "Кочин парк"-АД! Има голяма разлика в отношението и любовта на феновете на ц(*ка към Марто,Стенли и бербатоф.И тази разлика е в пъти по-положителна за първите двама.Бялото на Барбуков е,че напусна българската кочина,а черното-питай феновете на Юнайтед!

intermaina
09.04.2010 20:51

danman - излей си мъката пич, кажи ся кво те тревожи теб относо Бербатов , кое му е черното и кое му е бялото

krasenco
09.04.2010 20:34

Е викаш,късмет имал в Тотнъм *lol* Бах аз тоз късмет,по 2-3 пъти на всеки мач

danman
09.04.2010 20:33

MeToDueB пак ти казвам.Вземи стани агент на Берба.Сигурно няма по-голям защитник от теб.Добре е че има хора,като теб да муоправдавт грешките.Разбираме,че си му страшен фен,но не си криви душата и не кзвай на черното бяло.

intermaina
09.04.2010 20:21

Та в този ред на мисли искам да кажа че като не го харесват хората каквото и да им обясняваш , те си говорят едно и също. И общо взете е излишно да се говори.

intermaina
09.04.2010 20:19

MeToDueB беше прав като каза ,че Бебатов е орисан да бъде обичан от едни и мразен от други.
Онзи ден играхме мач с едни приятели и се заприказвахме за Бербатов , почнаха да ме обеждават че бил слаб и т.н , но не сега в Ман Ю ами по-принцип , аз им викам добре де ами когато играеше за Тотнъм , и един вика ами имаше късмет тогава *lol*

MeToDueB
09.04.2010 20:14

Берба има 7 гола в 1 мач в Уефа ли беше къде беще срещу някакъв слаб отбор с ЦСКА .. това беше нещо исторически си спомням .. *joking*

intermaina
09.04.2010 20:13

ЦСКА (1999 - 2001)

А група:
Мачове - 48
Голове - 25

Купа на България:
Мачове - 9
Голове - 5

Купа на УЕФА:
Мачове - 7
Голове - 7
чак немога да се сетя какво повече са правили Мартин и стилян за ЦСКА от Митко? Въпроса ми е към
Futbulfen -

MeToDueB
09.04.2010 20:09

и друго .. като направи нещо хубаво .. е случайно (идеално си спомням думите на един приятел .. Бербатов има доста красиви голове, за него всеки е случаен, всеки финт също .. момчето е левскар, върл се прави .. ) ... като вкара някой лесен гол .. е тоя гол и аз ше го вкарам .. от голлинията, като вкара някой уникален или направи нещо пас, финт .. това е случайно, като не играе .. почват адските критики .. не знам .. не знам просто тия хора, ама само знам, че той е пред тях светлинни години *smile* и това е радващото в случая, че са мишки.

MeToDueB
09.04.2010 20:07

дори и в мачове, като този със Сърбия, в който излезе при 0-2 ли на 3 ли .. не помня .. дори тогава беше виновен той, че се е контузил и отбора е паднал с 1-6 .. в мачове, в които Юнайтед не може да върже 2 паса и още от съблекалнята допусне гол, като в този мач с Челси .. пак Бербатов е виновен .. просто винаги е критикуван от някой хора и те постоянно са на едно мнение, дори да вкара на който и да е .. да направи каквото и да е. Нелогично е .. не знам не го осъзнавам аз

krasenco
09.04.2010 20:05

Инъче MeToDueB е прав за едно,Бербатов винаги са го критикували!И аз си спомням,че когато беше в Тотнъм,където мачкаше,пак имаше хора ,който плюеха.

MeToDueB
09.04.2010 20:02

аз имам приятели левскари .. след мачове, в които е вкарвал на Челси на Арсенал .. невероятни голове, важни .. в моменти, в които е правел чудеса, като онова срещу Уест Хям .. невероятни голове, като този срещу Мидбро .. сега срещу Съндерланд и Блекбърн .. все са го критикували, а след такива игри е нелогично да се каже лоша дума, дори и сега, когато не играе .. играл е 20 мача като титуляр има 12 гола .. за какво се критикува, че Сър Алекс предпочита с 4-5-1 и не го пуска ли .. той какво е виновен, миналия сезон направи много .. защо пък така бързо ще си загуби доверието .. загубил е доверието си в смешната защита, която почти цял сезон без различна и сега тези, които са изнесли миналия сезон .. не са във форма

krasenco
09.04.2010 20:01

Независимо,че харесвам Бербатов вече започвам да мисля,че ще е по-добре да се махне.В Юнайтед той показва 20-30 процента от това,което може.По-добре да отиде в отбор като Астън Вила,поне там ще е лидер и ще покаже какво може.Явно в Юнайтед не е за него и не заради това,че е слаб,а стила на игра не е за него.Дано най-после да се разиграе,но лично аз виждам друг играч,различен от това което беше в Тотнъм и Левъркузен.Все пак да не го оплюваме чак толкова.Играч,като Шевченко примерно беше доста по зле.Явно не всеки отбор е за всеки играч.

MeToDueB
09.04.2010 19:58

защото Бербатов е на по-високо ниво .. вие постоянно гледате да плюете и срещу най-великия - Ицо Стоичков .. Бербатов винаги сте намирали с какво да го критикувате, дори във времето си в Тотнъм, в което беше център на внимание .. с невероятните си игри срещу всеки отбор, както и в Леверкузен .. все сте го критикували, все нещо сте му намирали .. да го критикувате. Така и Стоичков .. да не би Мартин, който безспорно е бърз с характер на победител и т.н, да е по-добър .. или Стилян, който е тактически много грамотен и добър в дефанзивните отигравания, ама вкарва по гол на сезон .. прави едно и също, така и Марто ..

Futbulfen
09.04.2010 19:55

Чудя се само как същите-ние феновете на Левски,уважаваме и се гордееме с футболисти като Мартин и Стилиян Петрови.Те не само,че са минали през ц(*ка..те са оставили сериозна следа след себе си на "Кочин парк".Момчето от Благоевград не може да се "похвали" със същото,но ето колко хора гледат реално на нещата (не го плюят..гледат РЕАЛНО на нещата).Виждате ли как веднага коментарите ви губят смисъл..

MeToDueB
09.04.2010 19:04

95% са .. и не го мисли само той, аз не го мисля, аз съм свидетел на това в живота *erm*

Lollipopp
09.04.2010 19:02

Gogata85 - защо си мислиш че който вижда че Бербатов не става за Юнайтед или не го харесва , задължително трябва да е от Левски *erm*

Gogata85
09.04.2010 18:15

Futbulfen ти и твоите завистливи съмишленици говеда сини,които ги е яд че нямат нито един футболист продаден в голям европейски тим сте тези които пълнят форумите с негативни коментари за Берба и точно вие сте за клиника.

Gogata85
09.04.2010 18:11

rockamring евала за коментара брат,дано има повече хора които виждат истината и мислят като теб. колкото до мача с Байерн аз мисля,че САФ просто разчиташе на изненадата като вкарва Рууни. Не му знам мисленето,но на последък много взе да експериментира.Понакога успява, понякога се проваля много лошо.

Futbulfen
09.04.2010 18:11

mement0o незабавно посети специализирана клиника (извън България,защото тука никой няма да ти помогне).Пожелавам ти бързо оздравяване...ти си абсолютно скаран с футбола *sick*

Futbulfen
09.04.2010 18:09

Е до кога бе човек?! До кога ше го чакаш и търпиш тоя тип? САФ е много голям,много е дал на Юнайтед и на футбола като цяло,но това което прави с нервите на феновете е глупаво.Хората се скъсаха да пълнят анкети с негативни отзиви за яловия,бавен,муден и мързелив българин.Всички виждат 1..а той съвсем друго..е да извинява ама тука вече не е прав. Колкото по-бързо Юнайтед се отърве от тая патерица..толкова по-бързо резултатите ще дойдат.(ще се дава шанс на Македа,Уелбек и т.н)

villitu
09.04.2010 18:07

Доло прочетох, че Сър Алекс бил направил тактическа грешка в мача с Байерн в сряда *erm* Самият факт, че Руни беше на терена даваше психологическо предимство на Юнайтед и спада в играта дойде след червения картон на Рафаел *sad*

mement0o
09.04.2010 17:46

velichkov Разбира се че Бербатов е 1000 пати по добър от Руни. Ама първо трябва да разбираш от футбол за да го видиш това.

Lollipopp
09.04.2010 17:39

Фъргюсън може и да му вярва , но извън терена *wink* на терена му няма никаква вяра ... *smile* нашия балетист сам си е виновен *thumb_up* Юнайтед се оказа прекалено голяма хапка за неговата уста

Angel_Dust
09.04.2010 17:38

Tой и на Тевез вярваше много миналата година...
Абе Барбуков да се маха оттам и да си намери един нормален отбор и да си играе човека...Мен ме кефи да му гледам играта повече, отколкото да му гледам пилешката физиономия по пейките...писна ми от тези натегнати отбори с големи претенции! Писна ми да слушам к'во казал Сър Алекс - все ми е тая...

velichkov
09.04.2010 17:19

Хахаха ... вярвал му... Той ако иска САФ може да каже, че Бербатов е 10000 пъти по-добър от Руни обаче кой ще ли му вярва. *thumb_down*

fitnes_mania8
09.04.2010 16:48

ако му вярваше щеше да го пусне да играе с байерн не в 80' *thinking*

danman
09.04.2010 16:16

То се вижда какво доверие има в него.За това предпочете да вкара в игра невъзстановения Рууни в мача с Байерн.И не само този мач.Примери много.Кога Берба е играл срещу силни отбори?Май никога.На мен това ми говори по-скоро за липса на доверие.Ако му вярваше,щеше ли да постъпи така?Но,нашия сам си е виновен.Той предпочете сезон и половина да дефилира по терена,а не да покаже,че си заслужава парите платени за него,че е заслужава да играе в този велик отбор.Той през цялото време демонстрираше пълна незаинтересованост.Все другите му бяха виновни.И ние си търсихме причини да оправдаем поведението му на терена.Не му подавали топката,изолирали го.Ами,да си зададе въпроса-защо?От време на време имаше някои /мога да кажа-блестящи / включвания,но те бяха рядкост.Във важните мачове той не показа нищо.Първия сезон "беше в сянката на Роналдо",този пък Рууни го засенчва .Защо не направи така,че други да бъдат в неговата сянка?Истината е една.Той не се вписва в картинката с Юнайтед.Мястото му не е там.И за да се спре това плюене по негов адрес,той трябва да си тръгне от там.И колкото по-рано го осъзнае,толкова по-добре за него.

Cristian0
09.04.2010 16:10

Ами грешката на съра беше,че пусна невъзтановения на 100%Руни,можеше да пусне примерно Бербатов,а Руни да влезе последните 15 минути ако се наложи(както и стана),защото аз и без това не видях руни да направи кой знае какво,да асистенцията за единия от головете,но това и бербо го може да подава и хем нямаше да изглежда като долен лъжец в очите на много хора като цяла седмица преди това казваше,че Руни няма да играе и ще разчита изцяло на Бербо и Македа...а може би и ако го беше съхранил щеше да може да играе за първенството срещу Блекбърн...но той даже и не го смени в средата на първото полувреме когато Руни накуцваше, не го смени и на почивката,а изчака да изгонят Рафаел за да изкара Руни и да пусне О'Шей,а според мен по-удачно беше да излезе човек от халфовата линия или просто някой да се върне назад за да покрие зоната на Рафаел *stop* Помисли над това и ще видиш,че има повече логика

iksvel
09.04.2010 16:08

САФ вярва на Бербо, ама Бербо не вярва на миризмата под мишниците си

barbutko
09.04.2010 16:03

берба ще играе напук на всички завистници *thumb_up*

rockamring
09.04.2010 15:45

Cristian0 аз съм глупав и не мога да се сетя за това ще питам теб?

Cristian0
09.04.2010 15:42

rockamring как към Руни ги има тея пасове,а към Бербо ги няма *wonder* Ole20Legend САФ наистина е велик и в това спор няма,но лично за мене в мача с Байерн той направи тактическа грешка,която може би костваше класирането по-напред в надпреварата...Сам се сети за Грешката ако неможиш питаи ме за да ти я кажа *stop*

fcb_spain
09.04.2010 15:39

барби няма тепърва на 29 години да се промени,той никога не е бил борбен и сърцат игра4 и такъв 6е си остане,просто не става за голям отбор *wink*

rockamring
09.04.2010 15:31

Както знаете не съм фен на Юнайтед,а точно обратното *lol* ...само исках да кажа,че харесвам Бербатов и незнам защо толко много го плювате.Ще дам един пример: В двата мача срещу Байерн Митко игра по 15 минути,и в двата мача никой не можа да ми подаде като хората,нормално е в тези мачове Митко да не направи нищо,Той е нападател и се нуждае от читави пасове за да направи нещо,а тях ги нямаше.

Ole20Legend
09.04.2010 15:25

Ето това е САФ.Велик треньор,никога не се отказва от 1 играч.Винаги дава шансове на играчите да се докажат.Може да го мразите и да го псувате но този човек е дал на Английския футбол доста повече от колкото може да си представите.