\"Замора е достоен за националния на Англия\"

12:49
\"Замора е достоен за националния на Англия\"
Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън заяви, че след отличното представяне на Боби Замора срещу Волфсбург, играчът няма какво повече да направи, за да впечатли селекционера на Англия Фабио Капело.

Замора отбеляза победното попадение при успеха с 1:0 над Волфсбург и след 2:1 в първия мач отново в полза на "котиджърс", германският шампион бе отстранен, а Фулъм достигна полуфиналите в Лига Европа. Това пък бе 19-о попадение от началото на сезона за нападателя, което може да му даде шанс да играе на световното първенство. Мениджърът му Рой Ходжсън пък се пошегува, че може би трябва да вдигне цената на Замора след отличните му изяви.

"Прочетох, че цената на Един Дзеко е 40 милиона евро, така че вероятно и ние ще трябва да вдигнем цената на Боби Замора. Разбира се, ние не искаме да го продаваме. Той е много добър играч. Тази година прибави и доста голове към отличната си игра, привлече вниманието на много хора и няма какво повече да направи, освен да продължи да играе на сегашното си ниво. Когато Фабио Капело избира играчите си за световното първенство, съм сигурен, че ще направи добра оценка на всички. Знам, че Фабио следи изявите на Замора, но не виждам какво повече може да направи той, за да го впечатли", сподели специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
09.04.2010 15:11

Абе оня бъхал-Капело е толкоз заспал, че...сигурно ще чака контузия на Руни, за да го повика едва като резерва на Крауч и другите. *sick* Супер ми е антипатичен тоя Капело и се съмнявам да направи нещо с националния на Англия на Мондиала.

ManUtdTillidie
09.04.2010 13:43

00hanns20223 , еми той е голям многознайко и глупак като говори за някой на който му е гледал асамо един мач.

Notlike
09.04.2010 13:36

Ако Капело ще изповядва стила на игра 4-4-2, какъвто несъмнено използва и досега, Боби Замора може би е най-добрият партньор на Уейн Рууни. Просто това момче освобождава много пространства, а освен да подава, може и да бележи чудесни голове. Фабио няма да съжелява с него *smile*

bacardy_breezer
09.04.2010 13:22

Страаашен е няма що...Вкарал 1 гол и вече е достоен за национал на Англия *lol*