Левски почна да събира пари за европремии

11:35
Левски почна да събира пари за европремии
Ръководството на Левски почна да си събира вересиите от други клубове. Висла Краков издължи договорените 100 000 евро за едногодишния наем на Георги Христов. Нападателят се оказа ялов и при поляците. Те пък бавеха плащането, но все пак бяха принудени да преведат сумата, съобщава "24 часа".

Следващата важна финансова мисия на "Георги Аспарухов" е прибирането на още около 100 000 евро от пияндето на Юсеф Рабех. Той бе спазарен с мароканския Могре Тетуан за 116 000 евро, но и бившият му клуб ФАР Рабат трябва да вземе 20% от сумата. Шефовете на Могреб бавят над две седмици плащането за скандалния Юсеф.

На "Герена" също признаха отражението на финансовата криза, па макар и то да не е в размери като тези в ЦСКА, където на футболисти се дължат милиони левове. "Сините" босове сега ще имат нужда от пари за премии повече от всякога, за да не се стигне до първо отсъствие от евротурнирите от 20 години насам. В оставащите, наглед по-лесни, мачове за левскарите до края на първенството, финансови неуредици ще са най-малко желани. Затова парите от Христов и тези от Рабех са истинска радост за финансовия шеф Константин Баждеков, макар и да са малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

justluck_or3
09.04.2010 14:46

ако имат пари да си копуват мачовете защо да не гледат в българия сичко е купено как обяснявате загубите на наи добрите отбори в българия победили кде кде по класни отбори .... копуват се мачове в същото време се играе еврофутбол *lol*

Notlike
09.04.2010 12:47

Не знам защо Левски винаги гледат напред, но никога не се обръщат да видят, че има реални шансове дори да не завършат в шестицата..