Объркване на \"Армията\", играчите не знаят кого да слушат

11:41
Объркване на \"Армията\", играчите не знаят кого да слушат
Назначаването на Димитър Пенев за надзорник на Адалберт Зафиров доведе до масово объркване сред футболистите, съобщава "7 дни спорт". Стратега от Мировяне не пропуска нито едно занимание на Панчарево и снове от първата до последната минута около игрищата. Играчите се чудят каква точно е ролята на Пената и доколко трябва да се съобразяват с него.

Треньор №1 на България за XX век засега само гледа отстрани и не се намесва пряко в заниманията, водени от Зафето. Все още не е ясно дали Пенев дава инструкции на треньора, или младият треньор взема решенията еднолично.
Двамата имат известни различия и около титулярния състав. Зафето е бесен на чужденците, като след мача с Монтана (1:1) определи част от тях като марди. Това е причината Зафето да стигне до решението да пусне титуляри само българи при гостуването на Сливен утре. Чичо Пенчо обаче не е съгласен. Той смята, че един от любимците му Викторс Мороз трябва да започне титуляр и да бъде даден нов шанс на Елиот Гранден и Флорентин Петре.

Очаква се Димитър Пенев да бъде на резервната скамейка по време на този мач, редом до Зафиров. Стратега не помни с добро стадиона в Сливен - именно там записа първата си загуба като старши треньор на ЦСКА през миналия сезон - 1:3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
09.04.2010 15:02

georgiew_71 ...по-тъпо изказване не съм чувал скоро.Ми то и Меси като цяло не е добър футболист,прост винаги е на точното място и в точното време зада вкара гол *lol*

georgiew_71
09.04.2010 13:57

Notlike : И тебе да бяха сложили треньор на националния ни отбор и ти щеше да постигнеш неговите успехи.Да не би да е давал наставления на Красимир Балъков или пък на Христо Стоичков тогава как трябва да се справят на терена.Бил е на точното място в точното време.

Notlike
09.04.2010 12:49

Тоя "болния", както го наричате, направи повече успехи от всеки друг треньор в България и всяка лоша дума по адрес на Стратега показва колко сте на "ти" с футбола в България, пък и въобще!

georgiew_71
09.04.2010 12:12

Един път постъпиш ли в психодиспансера отърване няма.Дори и да те изпишат,ше те водят на отчет докато си жив.

ManUtdTillidie
09.04.2010 11:54

Пенев остарява и изкофява , затова са го приели в психодиспансера ЦСКА която наскоро изписа двама готови пациенци.

georgiew_71
09.04.2010 11:48

Този път се объркаха тотално.Дано поне да знаят към коя врата да нападат.И сега няма да има прошка от Сливен.На няколко пъти се измъкнаха с х-ве,но този път:2-0 за Сливен естествено.