Бенитес: Не сме се отказали от четвъртото място

11:21
Бенитес: Не сме се отказали от четвъртото място
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че тимът му ще направи всичко възможно да завърши на четвърто място във Висшата лига.

Испанецът бе доволен от успеха с 4:1 над Бенфика, който позволи на неговия тим да продължи на полуфиналите в Лига Европа, след като португалците бяха спечелили с 2:1 първия мач. Освен това, "мърсисайдци" продължават да се надяват на класиране в Топ 4 в Англия, което ще им даде шанс да играят в предварителните кръгове на Шампионската лига.

Бенитес подчерта, че неговите футболисти ще опитат да спечелят всичките си останали мачове във Висшата лига и да се приближат колкото се може повече до четвъртото място.

"Надявам се да играем добре, да бележим голове, да се приближим до четвъртото място и да стигнем до финала в Лига Европа. Ще се опитаме да печелим всеки мач. Предстои ни двубой с Фулъм в неделя и се надявам да победим и да се приближим до четвъртото място. Ако успеем да стигнем финала в Лига Европа, а и да го спечелим ще бъде невероятно. Имаме две цели в момента и ще се опитаме да ги постигнем", сподели бившият треньор на Валенсия.

Мениджърът похвали и дефанзивният халф Лукас, който вкара един гол и имаше ключова роля в двете попадения на Фернандо Торес.

"Лукас имаше участие в два гола и феновете останаха доволни. Наистина съм щастлив от това, което той показа. Знаехме, че Бенфика са много опасен отбор, а точно Лукас и Масчерано бяха ключови играчи за нас и в двата мача", завърши специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
09.04.2010 13:53

Щом по-заспалите почват да играят, значи отборът се събужда, макар че Лукас бе един от най-големите бразилски таланти, когато го взеха в Ливърпул. Снощи показа, че освен талант, той притежава рутина *smile*

ceco26
09.04.2010 11:36

Щом Лукас вкарва вече...значи Пуул се справят. *joking*